|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
זקוק לביקורת על תוכנית ה-ab, קצת פרטים עליי וסיפור קצר.
קצת פרטים עליי.
גיל:20. גובה:1.97 משקל:80 שחקן כדורסל פעיל. אחי קנה לי לפני חודש בערך את האבקה מהחנות שלכם ברמת גן בטעם בננה של צ'מפיון, אגב, טעם מצוין! ולסיפור: אפשר להגיד שיש לי מן הנסיון בחד"כ. תמיד, בגלל הכדורסל, הייתי עושה חדר כושר אבל בגלל שאני גבוה ויחסית רזה (חילוף חומרים מהיר) לא ראו בכלל התפתחות. לפני כשנה עברתי פציעה קשה בקרסול שעד עכשיו לא החלמתי ממנה. בשביל להכנס לכושר ולפעילות אירובית אני עושה על מכשיר הסקי (כרגע לא מאשרים לי לרוץ למרות שאני טכנית יכול). חזרתי למכון לפני כחודשיים. שבועיים עשיתי משקלים ממש נמוכים ועבדתי על כל הגוף 3 פעמים בשבוע ומאז AB. לאחר חודש אחי הביא לי את האבקה וכבר רואים תוצאות ואני דיי מרוצה, החזה שלי גדל מעט, שרירים בידיים ובכתפיים גדלו, הכל בפרופורציה כמובן. האימונים: A - חזה, כתפיים, יד קדמית B - גב, יד אחורית, קצת רגליים (כדי לא לפגוע בקרסול) ראוי לציין שאני עושה בטן בימי המנוחה. ז"א, AB יומיים מנוחה בהם אני עושה בטן ושוב AB וחוזר חלילה. ולמטרת כל החפירה הזו: אני רוצה להעלות מסה, לקבל חזה וכתפיים בעיקר. קראתי את המאמרים פה על תזונה נכונה ואני משתדל להקפיד על כל (דיי קשה כל העסק הזה). מספר שאלות לסיכום: 1. בד"כ, אני לוקח כף אבקה אחת לאחר אימון. האם צריך גם לפני? מה נהוג? 2. בגלל שמשהו כמו 10 חודשים לא עשיתי מי יודע מה, העלתי באחוזי השומן. עדיין רואים את הסיקס-פאק שלי (תמיד הייתה לי ![]() 3. יש מה לשפר בתוכנית שלי? 4. הצעות לשיפור וכל תגובה תתקבל בברכה. נ.ב כן אני חדש פה. ![]() |
![]() |
![]() |