|
פציעות ספורט בניהול עופר צחר - פיזיותרפיסט ספורט |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() בשבוע וחצי האחרון אני סובל מכאבים בלבלב(אני משער שזה הלבלב, זה ממש קרוב לצלעות חח), ובכליות(גם זה אני משער, מה שנמצא בשתי הצדדים של הגוף בערך איפה שהאלכסונים), והכאבים האלה מלווים גם בשלשולים...לא שיניתי שום דבר בתזונה שלי חוץ משימוש בערך 3 שבועות באבקה muscle milk..יכול להיות שזה קשור?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
עוסק ב:: לישון,לאכול,לישון כבר אמרתי?
חדר כושר: קאנטרי גלי גיל
|
![]() יכול להיות...
איזה מינון של האבקה אתה לוקח ובכל כמה זמן? אולי הגזמת טיפה, אולי אתה צריך קצת זמן להתרגל. יכול להיות שאתה רגיש לאחד מהמרכיבים של האבקה.. לך לרופא ליתר ביטחון. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() בהתחלה חשבתי שזה בגלל שחזרתי בדיוק מחופשה באילת ואכלתי מלא שומן רווי(פיצות והמבורגרים) אבל זה ממשיך יותר מדי זמן..הפסקתי גם עם האבקה ל3 ימים וזה ממשיך..זה אחד המוזרים :s ולוקח מנה ביום(2 סקופים = 50-60 גרם)
נערך לאחרונה על ידי radio111, 16-07-09 בשעה 18:35. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() יכול להיות מהאבקה ויכול להיות שלא.
ליתר ביטחון לך להיוועץ עם רופא. רפואה שלמה אחי.
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() אחי גש לרופא אני מכיר שחולה סכרת וככה התחילה לו המחלה בשיא הרצינות גש לרופא לפני שיהיה מאוחר מדי סליחה על ההלחצה פשוט דיי הדאיג אותי הבעיה שלו....
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() לפני חודש בערך הייתי בבדיקות דם ויצאתי בהכל פיקס, ואם אני לא טועה מאבחנים את המחלה הזאת ברמת הגלוקוז בדם בזמן צום...גם אני שומר על תפריט טוב מתאמן ורץ, לעומת הרבה ילדים שאני מכיר שלא מזיזים את התחת מהמחשב, למה שאני יחלה בסכרת..? אני יקבע לרופא פשוט שבוע הבא אני בחופשה..אז זה ידחה קצת..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ואם אני לא טועה חולה סכרת בצום ארוך יכול להגיע למצב של היפוגלוקמיה עקב מצב סוכר נמוך בדם.... כל מקרה אחי תהיה בריא ![]() ויש הרבה סיבות לחלות במחלה וזה לא אומר שאם אתה מנהל אורך חיים בריא אז אתה חסין ממנה הכל יכול לקרות....
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() חח באמת קצת בעיה עם חלק מהרופאים אבל תלך בכל זאת אל תדחה דרך אגב לא ניראה לי שהם איכשהוא יקשרו תוספי מזון לבעיות שיש לך...כי זה כמו להגיד שלאכול מזיק...
![]() |
#10 | |
חבר פעיל
עוסק ב:: הכנת אוכל,אכילה
חדר כושר: המרגנית
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |