|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר ותיק
כללי:: אני אואב תרד
עוסק ב:: סוחר תרד.
|
![]() ...אז אתם ימניים או שמאליים?
אני גם ימני וגם שמאלי P= אני יכול לכתוב בשתי הידיים ואם אני מתרכז בו זמנית אפילו אבל טיפה יותר מכוער אני משתמש בעכבר ביד ימין תמיד וכותב טיפה יותר מהר בשמאל אבל אני מתעייף מחליף ידיים :p
![]() |
#2 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() משעמם אה?
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() אני כותב ומביא ביד ביד ימין
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() תלוי למה
![]() סתם ימיני ביד שאלי ברגל ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
השמן מהקרוספיט
כללי:: סרסור שטני
עוסק ב:: בגופות
|
![]() יו אתה יותר מגניב ממה שחשבתי,
לא דתי ולא חילוני, ולא ימני ולא שמאלי! שיוהו! אני שמאלי.
yes, i'm a aggressive, its hard love. תעבדו כבד וחזק, לא לעבור את ה8 חזרות ! eat eat eat train eat eat eat sleep repeat מדריך חדר כושר מוסמך מטעם מכללת ווינגייט ![]() הלהקה שלי, לכל המוזיקים וחובבי המטאל : http://profile.myspace.com/index.cfm...ndID=443176243 |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() ימני..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() כותב בימין וכל השאר בשמאל:s חח שמאל הרבה יותר חזקה
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() ימין..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
כללי:: .............
עוסק ב:: ..........
|
![]() מביא ביד שמאל..וביד ימין מחזיק את העכבר כדי להעביר תמונות וסרטים....
![]() |
#10 | |
חבר פעיל
|
![]() ![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() ימני
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
מושעה
|
![]() סקר קצת מפגר אבל שיהיה.. ימני
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() אז ככה, אני ימני בהכל, בידיים רגליים אבל מאונן ביד שמאל
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
חבר פעיל
|
![]() חח כמה וורטקס
![]() ![]() ![]() נתונים התחלתיים: משקל: 76, היקף טבור: 86.5, אחוז שומן: 22% לפני אחרונה אצל גיל (8 ביולי, 2007): משקל: 70, היקף טבור: 79, אחוז שומן: 14% לאחרונה אצל גיל (16 באוגוסט, 2007): משקל: 67.7, היקף טבור: 75, אחוז שומן: 12.5% יאללה עוד קצת כוסעמק. בסוף החיטוב - תמונות, פאטי נחשף. :P סבלנות! |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
חבר ותיק
כללי:: אני אואב תרד
עוסק ב:: סוחר תרד.
|
![]() ציטוט:
סתם משהו מעניין: ימניים - מעל מ85% מהאוכלוסייה שמאליים - 8%-15% מהאוכלוסייה יש גם כאלה שלא ימניים ולא שמאלאנים ז"א לא מסוגלים לבצע משימות מוטוריות עם שתי הידיים ללא למידה אינטנסיבית יש גם( בעיקר אלה שלא מודעים) עם דומיננטיות מעורבת ז"א אלה שלכל מטרה יש להם יד דומיננטית שונה והם דיי נדירים ויש אנשים שהם אמבידקסטריים ז"א כמעט כל משימה הם יכולים לבצע בשתי הידיים וזה מלידה אבל אפשר ללמוד לבצע משימות שונות עם היד השנייה אם אתה מעורב אבל כל משימה בהפרד אני אישית אמביטקסרי אבל התרגלתי לכתוב ביד שמאל אבל לא מזמן גיליתי שאני מסוגל לכתוב גם ביד ימין באותה מהירות ומיומנות (אולי 90% מיד שמאל כי אין הרגל אבל כתב יד ברמה של כיתה ח') תמיד לא הבנתי למה יש כאלה מושגים כמו יד חלשה ולמה שמאליים לא יכולים לדוגמה להשתמש במספריים \ עכבר עד שחקראתי את הנושא וגיליתי שאני אמבידקסרי ודיי התלהבתי ופתחתי את הנושא פה ![]()
![]() |
![]() |
#17 |
חבר פעיל
|
![]() אני שמאלי, אין כמו להיות שמאלי, אפילו פתחו לנו אתר.
http://www.yadsmol.co.il/page.asp?pa...90%D7%9C%D7%99
![]() |
#18 |
חבר פעיל
|
![]() אני ימני.
לאו מצטער לבאס לימדו אותנו שמי שטוב בשניהם הוא פחות טוב בסה"כ. יעני אם אצל ימני זה 80 ביד ימין ו20 בשמאל אצל גם וגם זה יהיה 30 בכל אחד..
"פושעי אוסלו \ ההתנתקות לדין" "החיטוב שלך זה 80% תזונה המסה שלך זה 80% אימונים החיטוב והמסה שלך זה 100% סטרואידים" ג'אי קטלר במסה (תמונה חדשה) : http://img19.imageshack.us/img19/9108/66454295sl1.jpg "סמים הם סטרואידים לנשמה" נמרוד מני = מלך ישראל! (חי חי וקיים) |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
הושעה
|
![]() ימני אבל נראה לי שצד שמאל קצת יותר חזק.
![]() |
#20 |
חבר פעיל
|
![]() ראסמי לא יודע אם אני ימני או שמאולי
חחח כותב,מצחצח שינים אוכל בשמאל הכל השאר ביד ימין גם היא יותר חזקה משמואל עכבר במחשב ימין,כדורגל כדורסל למנהם ימין |
![]() |
![]() |