|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
מקום 2 עד 90 ק"ג ב-golden desert cup PL RAW
עוסק ב:: ברמן
חדר כושר: גרייט שייפ
|
![]() שלום לכולם,
עוד מעט אני מתחיל abcd שמולבשת עליה התוכנית "לגדול ללא עצירות" שראיתי כאן באתר ואהבתי (על הנייר... נראה כמה אני אוהב במציאות). אני רוצה להתחיל לתכנן והקביעה הראשונה היא החלוקת שרירים, abcd, 4 פעמים בשבוע. פעם קודמת עבדתי - חזה, גב, ידיים, כתפיים ורגליים. אבל אז אפשר להגיע לאימון חזה עם כתפיים גמורות, ולאימון ידיים עם בייספס עייף. כמה דגשים - אני לא אעשה אימון רגליים בלבד יש לי רגליים די גדולות (הכל יחסי) ואני מאמן אותם יותר בשביל הכיף מאשר בשביל המראה. הדגש שלדעתי אני צריך זה כתפיים וחזה. אשמח לשמוע על חלוקות מומלצות, כאשר אני מדגיש שאני לא מתאמן בימים קבועים (עבודה בימים לא קבועים ושעות לא קבועות) ככה שאי אפשר לקבוע שיום ראשון אני חייב להתאמן ויום שני לא. במידה ואין מוצא ניתן להניח שלפני האימון הראשון (a) או הרביעי (d) יהיה לי יום מנוחה. קצת בעייתי אבל אשמח לרעיונות ותגובות, אופיר. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
כללי:: מקס
חדר כושר: מתנ"ס עוזיאל
|
![]() הייתי עושה חלוקה כזאת
a - חזה b - גב c - כתפיים רגליים d - ידיים |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
A - גב יד קדמית b - חזה c - רגליים d - כתפיים יד אחורית אבל הוא אמר שהוא לא רוצה אימון רגליים בנפרד אז אני חושב שהחלוקה השניה לא תתאים לו. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
מקום 2 עד 90 ק"ג ב-golden desert cup PL RAW
עוסק ב:: ברמן
חדר כושר: גרייט שייפ
|
![]() למה אתם הולכים עם הראש בקיר... אמרתי בפירוש וגם הדגשתי - אני לא אעשה אימון רגליים בלבד.
וגב ויד קדמית זה לא טוב כי זה מתנגש והמטרה שלי להפריד כל שריר למקסימום מנוחה. אני חושב שאני אלך על: A חזה b גב c כתפיים רגליים d ידיים ובמידה ואני אראה ש d יהיה צמוד לa אז אני אחליף בין c לd. איפה לדחוף דדליפט בידיים או בחזה? (לא רוצה באימון גב כי עכשיו אני עושה וזה ים עומס על הגב תחתון ובאימון רגליים עם סקוואט זה אונס) |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
אזהרה ראשונה - פרסום אתרים מתחרים על גבי הפורום
|
![]() אחי אני עובד בתכנית ללא עצירות,דבר איתי עם אתה צריך את התרגילים
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
אזהרה ראשונה - פרסום אתרים מתחרים על גבי הפורום
|
![]() שים דדליפט בחזה,דדילפט זה כבר חיה בפני עצמה,אני ממליץ לשים אותה או בכתפיים או בחזה מה שרחוק יותר מרגליים וגב
|
![]() |
![]() |