|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() איך האבקת חלבון syntha 6 היא טובה לעלייה במסה או לחיטוב?
המטרה שלי היא לא לגדול הרבה.. אני שוקל קיום 65-66 ואני רוצה לעלות 10 קילו מה אתם אומרים? תודה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
עוסק ב:: במשמש..גויבות..
חדר כושר: קאנטרי גלי גיל
|
![]() מה שיתן לך בסופו של דבר את העליה במאסה זה המאזן החיובי ולא אבקת חלבון,בכל מקרה יש בה קצת יותר קלורוית מהאבקה של אופטיום,אבל זה ממש לא משנה..אין אבקת חלבון למאסה או לחיטוב
עם זאת יש לך אבקה לעליה במאסה שהיא עשירה בקלוריות. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
כללי:: מקס
חדר כושר: מתנ"ס עוזיאל
|
![]() לפי מה שאני יודע המחיר של האבקה ממש גבוה ולא שווה לקנות אותה. נראה לי זה כי רוני קולמן מפרסם אותה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
כללי:: אני
חדר כושר: LIFE&FITNESS
|
![]() שמע נסיתי אותה ללא ספק אחת האבקות הכי טעימות שיש לא משנה איזה טעם כולם טעימים משהו מטרוף עכשיו הסקופ קצת יותר גדול מאבקה רגילה יש בה גם יחסית הרבה פחמימות ושומן מאבקה רגילה בכללי אבקה מצוינת אבל לא יקרה מאוד
![]() |
#5 | |
Fat bastard
|
![]() ציטוט:
אם אתה לא אכלן גדול והמטרה הייא לעלות 10 קילו אני ממליץ לך יותר על מוצר שמכיל יותר פחמימות, כמו הסיריוס מס לדוגמה או הצ'מפיון מס שיתנו לך יותר קלוריות והעלייה תהיה יותר משמעותית. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() אבקת חלבון נועדה כדי להשלים חלבון..
ומה שיעלה אותך במסת שריר זה מאזן חיובי ואימונים. האבקת חלבון יכול להשלים לך חלבון לא יותר מזה. כמו כן הסינטה 6 היא בין אבקות החלבון הטובות ביותר שיש כיום בשוק. אם אתה רוצה לעלות במשקל ואתה לא יכול לאכול את הקלוריות הנדרשות מה שאתה צריך זהו אבקה לעלליה במסה שכוללת שילוב טוב של פחמימות חלבונים ושומנים ככה שיעזור לך ביחד עם תפריט טוב לעלות במסה. בהצלחה.
![]() |
#7 |
חבר מתחיל
|
![]() יניב יש לך מסנג'ר דרך אחרת שאפשר לדבר איתך?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
עוסק ב:: אאני עוסק בעיקר בסמים.
חדר כושר: ספורטוב
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() הישתמשתי תקופה בסינטה יש לציין שזאת באמת אחת האבקות הטעימות שטעמתי. ועוד דבר בזמן שהישתמשתי בה עליתי דיי במישקל ובמאסה השרירים היו יותר מלאים. צרכתי סקופ בבוקר עים ש.ש בננה חלב בתור ארוחת בוקר.
וכמובן אחרי אימון עים סוכר ענבים. אבקה מעולה רק שהיא עולה קצת יותר וכמות פחות מאבקה רגילה לכן הפסקתי ליצרוך אותה כי לא הישתלם לי מבחינת כספית אבל יש לציין שבאמת הגעתי איתה לתוצאות מדהימות.
![]() |
#10 |
חבר מתחיל
|
![]() ועם מה אתה משתמש קיום? וכמה היא עולה?
נאמר לי שהיא עולה עם סוכר ענבים ביחד 300 שקל... |
![]() |
![]() |