|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
Guest
|
![]() ידוע שבמאזן קלורי חיובי אנו נעלה במשקל ובמסת שריר
סתם שאלה שעלתה לי לראש עכשיו... ידוע שגרם שומן זה 9 קלוריות מה יקרה עם אני יאכל ביום אחד 300 גרם שומן (שמן זית, ממרח בוטנים, טחינה, זיתים ירוקים וכו....) בעצם אני יהיה במאזן חיובי אבל הכל משומן... מה קורה לגוף במצב כזה? העם עדיין תהיה בניית שריר בעקבות מאזן חיובי אבל בחוסר באבני בנייה חיוניים כמו חלבון ופחמימות? זה לא שאני מתכוון לעשות את זה פשוט שואל תאורטיית מה יקרה מסקרנות |
![]() |
![]() |
#2 |
ת.נ.צ.ב.ה
עוסק ב:: לאכול
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() השריר צריך חלבון לבנית הסיבים של השריר, ופחמימות לאנרגיה.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר מתחיל
|
![]() צודק השריר צריך חלבון ופחמימה אחרי אימון.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
כללי:: מקס
חדר כושר: מתנ"ס עוזיאל
|
![]() השומן במזון לא קשור בשום דרך לשומן בגוף. זה לא אומר שתעלה רק בשומן, זה פשוט לא בריא לאכול ככה כי אם לא יהיה לך חלבון ופחמימה בתפריט יהיה לך קשה לתפקד ביום יום ואנחנו עוד לא מדברים על גדילה של מסת שריר.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
כללי:: 179\95
עוסק ב:: עובד כמו פיליפיני
חדר כושר: Pride
|
![]() נניח תפחמימוןת בצד לרגע כי אפשרי בילדיהן , אבל החלבון הוא אבן הבניה של השריר אז זה כמו שיהיה לך פועלי בניין מעולים אך לא יהיה להם חומרי בניה אז הם לא יוכלו לבנות בניין
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() אתה חייב להבין עיקרון אחד....כשאתה מתאמן, בגלל האינטנסיביות הגוף שלך מפרק את הגליקוהן בשרירים ובכבד עלמנת לספק את האנרגיה הדרושה למאמץ. גליקוהן הוא בעצם מאגר סוכר, כך שעלמנת לחדש את המאגר הזה בתום האימון עליך לצרוך סוכרים. לשומנים לא יהיה שום אפקט בתהליך הזה..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
עוסק ב:: HIP DRIVE HIP DRIVE
|
![]() אין לגוף שום צורך קיומי בפחמימות.
עקרונית, כל אחד יכול לאכול 0 פחמימות ביום. לזה שמעלי, אין צורך בגליקוגן בגוף, שכן הוא מתפרק לגלוקוז שמשמש כמקור לאנרגיה בנשימה תאית בגוף. גלוקוז נוצר גם מפירוק של שומן וחלבון. |
![]() |
![]() |