|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() היי,
אני חדש בתחום פיתוח הגוף ואני ממש רוצה לעלות במסה..(כמו כולם) קראתי פה הרבה מאמרים על עלייה במסה ובחירת אבקה נכונה אבל עדיין אני רוצה עזרה מאנשים קצת יותר מנוסים בתחום לגבי הבחירה הנכונה.. אז ככה: אני בן 19.5(חייל), מתאמן בחדר כושר 3 פעמים בשבוע, פלוס יומיים של כושר גופני(ריצה) בפארק. אני מתאמן כבר מעל ל-4 חודשים והתחלתי כבר לעלות במסה אבל לא באופן משמעותי. הגובה שלי- 1.74 והמשקל - 63 ק"ג.. אני רוצה לעלות נורא במסה ושמעתי שהאבקה תהיה דבר מצויין בשבילי.. אני צריך המלצות של איזו אבקה כדאי לי לקנות שתתאים בשבילי ולמצבי הנוכחי.. תודה לעוזרים! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
|
![]() תתחיל לאכול ולהיות במאזן חיובי.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() אחי אבקה זה לא קסם .. תתחיל לאכול יותר אוכל תיהיה במאזן חיובי ואתה תעלה .. אותה אתה רואה שקשה לך אתה יכול להיעזר בגיינר
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר מתחיל
|
![]() מה הכוונה מאזן חיובי? משקל ביחס לגובה?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() מאזן חיובי בגדול זה אומר תאכל יותר אוכל (קלוריות) ביום ממה שהגוף שלך שורף ביום.
תאכל פחות ממה שאתה שורף אתה במאזן שלילי. יש מבין? |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
עוסק ב:: אכילה מרובה ^.^
|
![]() יש למעלה בנעוץ אשכול מדריך לעלייה במסה. תקרא אותו.
הסיבות שיש את האבקות האלה הן: 1) זה לא פשוט לאכול כל כך הרבה ( 30 גרם חלבון על הבוקר למשל זה ממש משביז או אחרי אימון שאין לך כח לבשל) 2) חלבון איכותי ביותר למרות שאם תקפיד על תזונה נכונה אז יהיה לך מספיק. סך הכל, אפשר לעלות במסה מצוין בלי כלום, זה פשוט עושה חיים יותר קלים. וחשוב מאוד - בפני עצמו ללא אימון נכון ותזונה מתאימה זה לא שווה שום דבר. שורה תחתונה תקרא את המדריך בנעוץ (כולל כל הקישורים שם) |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() באתר הרישמי יש מחשבוני bmr שמחשבים את הוצאת הקלוריות שאתה שורף במנוחה..
תכפול את הסכום שיוצא ב1.2-1.4 בהתאם לרמת הפעילות שלך וזה הקלוריות שאתה שורף ביום. אם אתה רוצה לעלות נקי תאכל 500 מעל לסכום הקלוריות שאתה שורף. אם אתה רוצה לעלות מלוכלך תאכל יותר מ500 קלוריות מעל לקלוריות שאתה שורף ביום. כמובן שאתה צריך לדעת לחלק את היחסים של פחמימות חלבונים ושומנים.. חלבונים:משקל גוף x2. שומנים:משקל גוף x1. פחמימות:כל היתר. האבקה שהכי יכולה לעזור לך במידה ואתה נימצא במאזן חיובי כל יום,ומתאמן בהתאם זהו קריאטין. תקרא עוד באתר הרשמי וגם פה בפורום ותחכים. בהצלחה!.
![]() |
#8 |
חבר מתחיל
|
![]() אז הבנתי שלא חייבים אבקה בשביל להיות שריריים וחטובים אלא מספיק תזונה נכונה ואימון טוב.
התחלתי להכין לי תפריט אבל יש לי שאלה: כיצד אני יודע כמה גרם אני אוכל בכל מאכל? נגיד על יוגורט שאני אוכל רשום ערך תזונתי ל-100 גרם וליד לגביע. איך אני יכול לדעת כמה זה גביע ? או נגיד כמה גרם בבננה? ומזה מי גבינה? תודה רבה |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() יש מחשבוני תזונה
שם אתה יכול לדעת כמה אתה אוכל.. פשוט תרשום גוגל מחשבון תזונה.