|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
כללי:: חייל..
עוסק ב:: סמים
חדר כושר: EXTREME
|
![]() טוב תוכנית אימונים abc מחר מתחיל ניטרלי.. ואז אחרי 10 ימים מסה.
X=מנוחה abxcaxx יש מצב אני יכניס ליום שבת עוד אימון..אבל לא בטוח. טוב קראתי את המאמרים שבאתר של האימונים גב,יד אחורית,רגליים וחזה אז החלטתי להשתמש בזה אמרו שזה מתאים לתוכנית abc. אני לא אעשה דדליפט מה שלא תגיד ו אז אל תנסו להגיד לי פה את זה. הנה התוכנית ![]() a חזה א': חזה עליון בדאמבלים 3 סטים חזה שטוח במוט 3 סטים פלייס בשיפוע שלילי 3 סטים חזה אימון ב': לחיצת חזה עליון במוט 3 סטים לחיצת חזה שטוח בדאמבלים 3 סטים כבל קרוס 3 סטים יד אחורית: לחיצת חזה צמודה 3 סטים פשיטת מרפק בכבל 3 סטים הרמת דאמבל מאחורי הראש 3 סטים b גב: 3 סטים פולי עליון 3 סטים בנט אובר 3 סטים חתירה במכונה 3 סטים פול אובר יד קדמית: כפיפת מרפקים עם מוט 3 סטים כיווץ זרוע במכונה 3 סטים "הרקולס" 3 סטים c רגליים: סקוואט חופשי 3 סטים לג פרס 3 סטים כופפי ברכיים3 סטים פושטי ברכיים 3 סטים כתפיים: לחיצת כתפיים בדאמבלים\מוט(שבוע\שבוע) 3 סטים לוקח צלחת ומרים אותה למעלה עד לגובה עיניים (כתף קדמית) 3 סטים הנפת ידיים לצדדים 3 סטים טרפזים: הרמת שכמות 4 סטים לגבי בטן אין לי מושג מחר אני אבקש מהמאמן לבנות לי תוכנית לבטן,אלא אם כן אתם יכולים להציע לי משו.
![]() |
#2 |
אזהרה - אין לפרסם חברות מתחרות
|
![]() לדעתי בטן לא צריך לאמן בכלל, היא במילא מקבלת גירוי אם עובדים חופשי. מספיק 3 סטים בסוף שבוע וזהו לדעתי.
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() אני רוצה לתת דגש על בטן אבל..
![]() |
#4 |
|
![]()
![]() |
#5 |
Banned
|
![]() בישביל דגש על בטן אתה צריך להיות באחוז שומן נמוך תעשה סקוואט ודדליפט זה מספיק בטן.
לא מבין תאנשים תעשה חיטוב עם תרוצ הקוביות זה הכל. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() חחח יש לי קוביות אבל אין לי פשוט בטן חזקה הם לא כל כך גדולות יחסית לשאר הגוף
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אין שום בעיה לתת 6 סטים בשבוע על הבטן אמנם דדליפט וסקוואט אלו תרגילים חשובים ועיקריים אבל הם לא נותנים סיבה להזניח את הבטן 3x15 פעמיים בשבוע (לדחוף לאיזה 2 אימונים) של כפיפות בטן רגילות, בלי כל מיני שטויות של הרמות רגליים וכאלה כפיפות בטן, פשוט וטוב
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#9 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
למה מה???
the trading of true freedom for treats from our corporate oligarchs demonstrates a spirit worthy of animals and not humans. To sell short your divine inheritance only causes the dark cancers of ignorance and fear to grow collectively among us all - I.O.U |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() בלאט עזבו תבטן ,
מה עם התוכנית, היא פסדר?
![]() |
#11 |
|
![]() פשוט נראה שאנשים מחזיקים פה יותר ממי שאוהב ומתעסק הרבה בנושא של bb, אז נתתי אותו כדוגמה.