|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() שלום
רציתי לדעת מאיפה לוקחים את חלבון מי גבינה ואיפה הוא נמצא במזון ?? תודה |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() ממי גבינה
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() חלב??
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() גבינה ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() חחח זה לא אותו דבר??
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() גבינה וחלב?לא זה לא אותו הדבר =_=
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() טוב מישהו יכול להביא לי כמה חומצות אימנו יש בכל מוצר??
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() 20,למה אתה חופר?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
תאריך הצטרפות: Sep 2008
הודעות: 3,236
כללי:: מקס
גיל:: 17
חדר כושר: מתנ"ס עוזיאל
|
![]() בעקרון אנחנו מקבלים רק 8 חומצות מהתזונה. כל השאר הגוף מייצר לבד
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() כן אני רוצה לדעת כמה יש לדוגמא בחלב בבשר
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
תאריך הצטרפות: Sep 2008
הודעות: 3,236
כללי:: מקס
גיל:: 17
חדר כושר: מתנ"ס עוזיאל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() מענין אותי בעיקר איפה יד גלוטמין
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() אתה מתעסק בקקה.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
חבר פעיל
תאריך הצטרפות: Sep 2008
הודעות: 3,236
כללי:: מקס
גיל:: 17
חדר כושר: מתנ"ס עוזיאל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
חבר פעיל
|
![]() זה הכל קשור לאבקת חלבון שקניתי
אני רוצה למצוא לה תחליף(לאבקת חלבון ) שווה ערך כאוכל מבחינת החלבון וחומצות אימנו אולי אני אשתה ליטר חלב אחרי האימון?? |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
חבר פעיל
תאריך הצטרפות: Jul 2009
הודעות: 396
גיל:: 22
עוסק ב:: אכילה מרובה ^.^
|
![]() בכל חלבון יש פרופיל חומצות אמינו שונה. בגדול חלבונים מהחי יותר "מלאים" (=מספקים יותר חומצות אמינו רלוונטיות) מחלבונים מהצומח. אל תתבלבל, יש בודי בילדרים צימחונים.
בכל מקרה, באבקת חלבון כתוב בדיוק מה וכמה יש (ואם היא איכותית אז זה גם בדיוק מה שאתה צריך). ספציפית חומצת האמינו גלטומין חשובה משום שהיא מאוד רלוונטית לשרירים וגם מהווה אחת מחומצות האמינו העיקריות בגוף. עוד קבוצה חשובה היא הbcaa (חומצות אמינו מסועפות שרשרת) שגם להן תפקיד חשוב בבניה והתאוששות שרירים. בנוסף תבדוק באתר מאמר על חלבונים. (מאמרים-תזונה-חלבון על מה ולמה או משהו כזה). האבקה עשויה מחלב מסונן (במקרה שלך - חלבון מי הגבינה) שהוציאו ממנו את כל השומן, הלקטוז והחלבון הלא איכותי. במקום זה אתה מקבל איזה 90% חלבון נקי איכותי ביותר שנספג מהר ולא מכביד. ואגב, עולה פחות מחלבון אחר (תשווה סקופ אבקה במחיר לקופסת קוטג' או 130 גרם חזה עוף) נערך לאחרונה על ידי propush, 13-07-09 בשעה 00:01. |
![]() |
![]() |