|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אז ככה, אני בן 16.5 וכבר כמה זמן שאני מרגיש חוסר חשק מיני (כבר לא מאונן בתדירות גבוהה כמו לפני כמה חודשים) ואני חושב שאולי יש לאימונים בחדר הכושר קשר לזה.
זה נמשך כבר כמה חודשים... אני מאמין שבגלל שכשהתחלתי להתאמן לפני 5-6 חודשים לא אכלתי טוב (נמנעתי משומן כמעט לגמרי) וירדתי במשקל כמה קילוגרמים ואני חושב שאולי זה השפיע לי על ההורמונים או הטוסטסטרון. אז בקיצור לפני חודש הבנתי שאני עושה שטויות נוראיות והתחלתי לאכול כמו שצריך במטרה לעלות במסה-משקל ולבנתיים עליתי ב 3 שבועות האחרונים 1.2 קילו... אני משתדל גם לישון 8 שעות כל לילה לבנתיים עבר כבר חודש (מאז שהתחלתי לאכול כמו שצריך) ואני עדין לא מרגיש שהחשק המיני חוזר אליי... אני בן 16 ורמות הטוסטסטרון שלי אמורות להיות גבוהות מאד אבל אני מאד מפחד שדפקתי את זה לעצמי עם התזונה המטומטמת שלי ממקודם. האם גם לכם קרה מקרה כזה של חוסר חשק מיני??? האם זה חזר?? מה אני אמור לעשות? לתת לעצמי עוד איזה חודש ולהמשיך בתזונה שלי כמו שהיא עכשיו בתקווה שאני יעלה עוד קצת במשקל ויהיה בסדר? או ללכת כבר עכשיו לרופא?? מה אתם אומרים??? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() יש הסבר הגיוני אחר - פשוט אתה עסוק בדברים אחרים אז אתה לא מאונן בתדירות זהה כמו בעבר.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
מושעה
כללי:: אחלה גבר
עוסק ב:: עורך דין
|
![]() כן זה אפשרי מאוד
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() היה לך תקופה שהיית מאוהב? ועכשיו אולי לא? שהיה לך חברה?
ראיתי מחקר שאם אתה מאוהב אז חשק המיני עולה בטירוף חח סתם הזכיר לי יכול להיות שזה גם קשור לכל העיסוקים האחרים שלך כמה זמן זה כבר ככה? זה יחזור... אני חושב שאתה סתם נלחץ..
![]() |
#5 |
Banned
|
![]() קח מנוחה של שבועיים מהאימונים והכול יסתדר !
תן לגוף לנוח קצת ! והתזונה היא לא קשורה לחשק המיני! (לפחות אין קשר ישיר) זה כבר הוכח ! |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() תשמע לדעתי היית עסוק מדי בדברים אחרים כמו שפאניק אמר.
ולא היה לך ממש ראש לסקס. חשבת אולי על בית-ספר אימונים וכו'. תשמע זה עובר אם לא תרגיש שאתה נמשך לבנות או משהו אז תדבר עם מישהו מבוגר ולא חייב פסיכולוג אלא גם הורים זה יכול לעזור לדעתי |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() חחח לא קשור לא נמשך לבנות...או חברה או כל זה, אין קשר
העובדה היא שאני מרגיש חוסר חשק מיני הרבה יותר מבעבר, אני כמעט ולא מאונן ולא כמו שתמיד הייתי... אני דיי בטוח שזה התזונה הדפוקה שלי והירידה במשקל שהייתה לי שהשפיע על זה...הבנתי ששומנים אחראים על ייצור ההורמונים בגוף והרי אני כמה חודשים לא נגעתי בשומן בכלל... |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() אין מצב שלא נגעת בשומן בכלל. ברוב המאכלים יש שומן.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר ותיק
כללי:: אני אואב תרד
עוסק ב:: סוחר תרד.
|
![]() טוב אם יש מישהו מכל הפורום שבכלל התקרב לאימון יתר אמיתי זה אני (רק לפני שבוע הצטננתי בגלל אימון יתר פעם שנייה בקריירה אחרי כמה ימים של אימונים של 1-2-3-4 שעות Fbw הרבה הרבה הרבה מעבר לכשלון עם משקלים של מקסימום 8 Rm ואני עדיין עובד ככה רק שהתרגלתי)
ואני יכול לומר לך בוודאות שזה לא משפיע על החשק אבל ההפך דיי נכון עבורי אולי יש קשר למה שהתחלת לאכול או ממה שהתחלת לאכול אתה אוכל משהו חדש \ כלי אוכל חדש או משהו שאתה מחזיק בו את האוכל או איזה תכשיר כימי כמו קוסמטיקה סבון \ מטהרי אוויר חדשים? יכול להיות יש בהם אסטרוגנים
![]() |
#10 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
כללי:: עד מתי?
עוסק ב:: טכנאי תקשורת
חדר כושר: קאנטרי באר שבע
|
![]() חחח אולי הוא התחיל לאכול סויה :d
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() 1. אל תהיה אובססיבי עם החשק המיני שלך ואל תחשוב על זה.
2. אמרת שהיית "מאונן בתדירות גבוהה". זה לא טוב לך. תפסיק לאונן ולראות פורנו. 3. אימונים - לא יותר מ-5 אימונים בשבוע ולא יותר משעה וחצי לכל אימון. 4. תזונה:
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר ותיק
|
![]() 2. קרוב לבלתי אפשרי אבל אם תעשה את זה תיפתר הבעייה שלך
![]() |
#13 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() בן זו** מי שהמציא תסויה הזה דוחפים את זה לכל דבר בימנו אפילו לפסטרמה $#^%$^%&^% ! !!!
![]() |
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() חחח תבין אחי אני לא מאונן עכשיו כמעט בכלל בגלל שאין לי חשק מיני!! וזה מה שמדאיג אותי!
אני בן 16 לא אמורה להיות שום בעיה עם אוננות ואני אמור להיות חרמן כמעט כל הזמן שומן כרגע אני צורך בערך 50-60 גרם ביום (כולל השומן בקוטג,בלחם ובהכל) וזה מתוך 2600-2800 קלוריות ליום , להעלות עוד איזה 10 גרם שומן? לא ידעתי שיש סויה בפסטרמה, אני אוכל פסטרמה כל יום 4 פרוסות, אבל בו נהיה רציניים כמה זה באמת משפיע?? שטויות מולטי ויטמין אני אקנה אימונים-4 בשבוע שעה וחצי מקס |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
חבר ותיק
|
![]() ציטוט:
ומי שהמציא את הסויה סובל מהתסמונות שלה (היפנים שחשבו שזה יותר מזבל ירוק לדישון יש בטינישן מאמר ענקי על ההיסטוריה של העסק) אבל סויה זה לא חשוב מה שבאמת מסוכן זה קסנו אסטרוגנים וחומרים פולימריים אחרים שחשיפה אליהם משפיעה על הגוף ושילובים שונים שלהם שמגדילים את היעילות יש חומרים ששימוש יומי בהם מגדיל את רמת האסטרוגן לגוף לפי 26 מאדם בוגר ( בובע היא שווה אצל גבר ואישה) ובחזרה לסויה צמחוניות פמיניסטיות סוף סוף המציאו את היוניסקס כשהן השקו את התינוקות שלהם בתחליף חלב סויה לא איזולט = איבן מין גברי קטן שמייצר אסטרוגן במקום טסט בצורה טבעית עם פתח בבסיס ולא בקצה!
![]() |
![]() |
#16 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
תודה לאל נולדתי הרבה לפני שהסויה השתלטתה על 75 מהמוצרי מזון בשוק. תכלס אני מתאר לעצמי תמונה: ילד שאמא שלו הביאה לו סויה שהיה קטן, גדל ורוצה לעסוק בפיתוח גוף, הוא מגלה את האסון הנורא ורוצח את אמא שלו. :):):):) תגידו שזה לא תסריט חזק. ![]()
![]() |
![]() |
#17 | |
חבר ותיק
|
![]() ציטוט:
סתם כמה קוביות כדי להיות מושך בעיני בחורים אחרים טוב אני יודע שטחנתי את הנושא של סויה אבל מצאתי כמה דעות בגוגל שטוענים שהעלייה של האוכלוסייה של ההומוסקסואלים ב 30 שנה אחרונות הם מקושרים בעלייה של האסטרוגנים התזונתיים\סביבתיים
![]() |
![]() |
#18 |
חבר פעיל
|
![]() תתחיל לראות סרטי פורנו אתה תתחיל להביא שוב ביד.. בדוק
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
חבר פעיל