|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() צריכה חוות דעת על תפריט מהדיאטנית, מחולק לארוחת 10, צהריים, בינים, ערב.
BMR שלי 1350 (אני 164, 50) משהו חסר בתפריט? מה לשנות? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
תאריך הצטרפות: Aug 2007
הודעות: 4,563
כללי:: 179\95
גיל:: 21
עוסק ב:: עובד כמו פיליפיני
חדר כושר: Pride
|
![]() אתה בת 30+?
אם לא אז הbmr שלך שגוי .. נגיד ואת בת 20 הbmr הוא 100 קלוריות מעל + תכפלי ב1.2 כדי לכלות פעילות גופנית בסיסית כמו הליכה זה בערך 1740...זה אומר תוסיפי עוד 400 קלוריות לתפריט שלך כדי לקבל גרעון סביר של 500 קלוריות.. תוסיפי עוד 20 גרם שומן שזה 180 קלוריות ועוד 55 גרם פחמימה או 10 גרם שומן ובערך 75 גרם פחמימה |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Banned
|
![]() בת כמה את?
18 19 20? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() מה זה משנה הגיל יש בתפריט 850 קלוריות זה לא יכול להיות בריא לאף אחד אני חושב שכדאי שתעלי קצת בקלוריות כל מקרה יש ממש קצת שומן ולא הבאת נתונים.....
__________________
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
דבר שני הBMR שלה באמת כנראה באיזור ה1300~1400 קלוריות. דבר שלישי, היא בדיאטה היא רוצה להוריד במשקל, לשרוף שומן. מכאן נובע (כמו בגיאומטריה) שמה שהיא עושה כן בסדר! ![]() הדיאטניות קוראות לזה "דיאטת חלבונים" |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() כן הבאתי נתונים. בת 21, גובה 1.64, משקל 50. Bmr 1350 בערך. האם כדאי להחליף לחם בעוד שקדים או פירות?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Banned
|
![]() הייתי מחליף 2פרוסת לחם ,אחת בבוקר אחת בערב, באגוזים שווי ערכים למשל (מבחינה קלורית)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
מנהל מקצועי
|
![]() את במסה או חיטוב?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() ולפי הנותנים היא לא נשמעת כמו אחת שצריכה דיאטה...
__________________
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() במקומך הייתי הולך על מסה ממש נקייה יהיה עדיף לך כי בנתונים כאלה יש רק עצמות לחטב....
__________________
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
מנהל מקצועי
|
![]() שוקולית,אין לך מספיק סידן בכלל,ואין לך מספיק שומן.תוסיפי לכל ארוחה עוד מקור לשומן איכותי (שמן זית אבוקדו שקדים אגוזים ועוד..)
בגדול זה תלוי גם בספורט שאת עושה,אם תגיעי לגירעון גדול מדי את תתחילי לפרק שריר מה שראיתי שאת לא רוצה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() יהיה פירוק שריר גם אם מספיק חלבון בתפריט? מה להוסיף בשביל סידן כי מבחינת חלבון זה כבר ממש מספיק, ואני יכולה רק גבנ"צ\טופו\צפתית במוצרי חלב.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
מנהל מקצועי
|
![]() במקום הגבינה צפתית,תחליפי ל2 פרוסות גבינה צהובה 9% ,זה ייתן לך עוד 400-500 מ"ג סידן ככה.
ותוסיפי שקדים (הרבה סידן) לאחת הארוחות שלך בתור שומן איכותי. אני חושב שעכשיו זה יותר טוב. הפירוק שריר לא יבוא(אם יהיה זה בצורה מעטה) עם אימונים טובים,ותזונה טובה..החלבונים שלך הם בכמות בסדר גמור,לא הרבה ולא מעט,אל תתביישי להוסיף כמה גרמים..לא יקרה כלום. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
חבר פעיל
|
![]() תודה! אבל דווקא בצפתית זה 760 מ"ג ל100 גרם, זה המון, אז 50 גרם יוצא כמו לאכול 2 פרוסות גבנ"צ בסידן כ500. ופחות בשומן, צפתית0.5%.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
את צריכה עוד שומן ואיכותי, 15 גרם שקדים יהיו בסדר גמור. אם את אוכלת נכון (לפי התריט כמובן) מתאמנת נכון עושה אירובי נכון ומכסה תקלוריות של האירובי (משומן וחלבון לא מפחמימות) אין סיבה לירידה משמעותית בשריר. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
חבר פעיל
|
![]() את צריכה להכפיל את ה bmr ב 1.2-1.4, bmr זה רק אם אתה שוכב במיטה כל היום בלי לזוז...
|
![]() |
![]() |