|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
Banned
|
![]() יש המלצות ? הערות? משהו שאתם יכולים להוסיף לי על זה? (מעבר למה שרשום לי בהוראות הבסיסיות בדף של זה...)
אני במטרה לעשות 6 שבועות מסה ואז לעבור לחיטוב.. בכל מקרה .. קיץ :\ ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
|
![]() אה ואני יוסיף את הנתונים שלי פחות או יותר..
1.77 65 קילו 10-12 אחוז שומן (אין לי מושג בדיוק לא בדקתי הרבה זמן) |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() ההוראות הבסיסיות הן סתם כלליות ולא אומרות שיט, הכל תלוי בתפריט שלך
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() חח איזה מסה אתה תעלה ב6 שבועות?מה עוד קילו שומן?עוד 'קילו נוזלים?לא מבין תאנשים פה כבר..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() קודם תבנה תפריט תנסה לעמוד בו אם אתה לא מצליח לעמוד בו אז מישתמשים בו
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Banned
|
![]() לכל האלה ששואלים... אז עשיתי תפריט למסה , ועמדתי בו טוב בהתחלה , עכשיו פשוט אני מתחיל לעבוד ויש לי הרבה לחץ של זמן אז לא יהיה לי זמן לארוחה מסודרת כל 3 שעות... לכן קניתי את האבקה.
ולפי התוצאות שחבר שלי השיג איתה לדעתי זה לא בזבוז בכלל.. (עלה 8 קילו בחודש וחצי והרוב שריר..) |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]()
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() למה אתם חושבים שהוא בזבז כסף? ולמה אתם חושבים שכל מי ששוקל עד 80 קילו יכול לאכול?
אתם חיבים להכניס לראש המרובע שלכם אחת ולתמיד שיש כאלה שלא אוהבים לאכול,אין להם זמן והקיבה שלהם פשוט לא בענין של הרבה אוכל הסיריוס מאס זאת אחלה דרך לעלות... |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Banned
|
![]() בן אדם בא קונה מוצר אתם באים מבאסים אותו למה?הרי הוא כן יעלה במשקל מהאבקה אז גם אם לדעתם הוא שרף סתם כסף הוא מבחינתו עדיין יקבל תוצאות וזה מה שחשוב לו אז די לבאס סתם אנשים פה.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() בהצחלה נשמה יהיה בסדר אתה תצליח לעמוד בזמנים לאט לאט תכנס לזה ותיראה שאתה תצליח לאכול טוב.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Banned
|
![]() או זאת תגובה שעושה חשק לבן אדם,תפסיקו לבאס פה אנשים סתם חבל,בואו נרים את התחום של הפיתוח גוף ולא נעשה ההפך ונבאס פה אחד את השני!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
![]() העלתם לי חיוך... אבל אם אפשר תשובה לגבי התוספת של הקלוריות של הגיינר לתפריט... להוסיף ל3100 קלוריות שצרכתי לפני ? (כי זה תפריט לעלייה במסה לכל דבר ..) או להוריד קצת באוכל ולשלב את הגיינר כדי שיצא בסביבות ה3100 קלוריות ביחד איתו.. תודה ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Banned
|
![]() אם אתה במסה אז כן תוסיף למה שאתה אוכל
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
זה מאוד משמעותי.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
חבר פעיל
|
![]() אם ב3000 קלוריות שאתה צורך אתה לא עולה..
תוסיף ע"י צריכה של הסריוס.
![]() |
#17 |
מקום 2 עד 90 ק"ג ב-golden desert cup PL RAW
עוסק ב:: ברמן
חדר כושר: גרייט שייפ
|
![]() [quote=sAkin;856728]תשמע הנתונים מדברים בעד עצמם , אני ראיתי אותו בעצמי.
QUOTE] זה שהפסיקו לראות לו את העצמות זה לא אומר ששריר מכסה אותן... בכל אופן אומנם שאתה מתחיל אתה מעלה מאסת שריר (יחסית) מהר. אבל בוא נגיד מנסיון שלי ושל לא מעט אנשים כאן, אתה עולה 8 קילו שריר בשנה במקרה הטוב. |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
בוא אני אסביר לך .. יש מצב שהוא עלה 8 קילו בחודש .. קשה להאמין , אבל יש מצב , אני לא אומר שאתה חלילה משקר אל אין מצב בעולם , בחיים , ביקום כולו .. שהרוב זה שריר .. צא מזה ..
![]() |
![]() |
#19 |
חבר פעיל
|
![]() תיראו הוא צודק
אני גם קניתי את הסיריוס מאס 5.5 לפי כל ההמלצות.. הבעיה איתי היא כמה שאני מנסה לדחוף ולפי התפריט בשביל שיצא כמה שיותר ארוחות קטונות ולהגיע לכמות קלוריות המינימלית שלי אני לא מצליח ואני נשבר יש לי גוף קטן ואני רזה אני 1.65 שקלתי 45 מכיתה ח' עד י'.. וזה שנים שניסיתי לאכול אבל בלי תזונאית לבד.. ההורים שלי מאז שאני קטן מנסים לדחוף לי אוכל ואוכל ואוכל אבל הם מתיאשים כי אני לא מצליח לגמור מהצלחת אף פעם ואני הייתי אומר שאני קטן שאני עומד להקיא כי אני מפוצץ ואז הייתי מפסיק לאכול ואז בכיתה י' התחלתי את התזונאית והיא הביאה לי תפריט וגם אותו לא הצלחתי זה היה עמוס לי למרות שזה היה דיי קטן אבל עם 6 ארוחות אבל הופה סוף סוף אחרי כמה שנים שאני לא עולה עליתי למשקל 49 ואני מדבר איתכם על שנה.. התזונאית נגנבה שאני לא עולה ובהתחלה היה לי בדיקות וזה אז לא היה מומלץ להתחיל עם אבקות וכאלה היא אמרה לי לנסות ככה וככה עם אוכל עוד אני בן אדם שאם בא לו מסוגל לקום בבוקר לשתות כוס מים ללכת לבית ספר לשתות קצת מים בבית ספר מתי שאני צמא לחזור הביתה לאכול 2-3 ביסים מלחם ואני סווע שותה מים חוזר לחדר עושה מה שצריך עד הלילה לא אכלתי הולך לישון קם בבוקר וממשיך בלי ליהיות רעב מה שאתם אלה שיש להם מסה והם ענקיים צריכים לקלוט זה שיש כאלה שממש לא קל להם לדחוף אוכל אבל ממש ממש קשה.. ולא הצלחתי.. אז התלתי עם המסה.. אני יעדכן אחרי החופש הגדול ניראה אך זה יילך |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
חבר מתחיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |