|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() האם אפשר להרזות מהר אם במקום ריצות כל יום עושים ככה:
6-7 בבוקר הליכה (מהירה כמובן) למשך שעה ומייד אחרי לעשות 5 סטים של 25 שכיבות בטן.. 3-4 בצהריים לעשות שוב אותו דבר כמו בבוקר.. פעם אחת או פעמיים בשבוע גם כדור-רגל... (וכמובן שאת כל זה אני משלב עם תזונה נכונה) ודרך אגב זה נכון שאם עושים הליכות/ריצות כשחם בחוץ שורפים יותר שומן (בגלל שמזיעים הרבה יותר כשחם)?? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
עוסק ב:: כדורגל
חדר כושר: מתאמן בבית
|
![]() אני חושב שזה סתם שטויות זה שמזיעים יותר שורף יותר קלוריות!
וזה טוב כל עוד אתה בגרעון שלילי... חשוב לציין שאת ההליכה ב 6-7 אל תעשה בחיים על בטן ריקה.. רק אחרי ארוחת בוקר |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
מנהל מקצועי
|
![]() אתה לא תרזה יותר מהליכה מאשר בריצה,או מכדורגל או להפך.
מה שחשוב זה המאזן הקלורי בסופו של היום,אם נכנסת לגרעון או לא,ובכמה. ולא,זה לא נכון,אם עושים הליכות/ריצות שחם בחוץ,פשוט מזיעים יותר,ולא שורפים שומן. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
![]()
the trading of true freedom for treats from our corporate oligarchs demonstrates a spirit worthy of animals and not humans. To sell short your divine inheritance only causes the dark cancers of ignorance and fear to grow collectively among us all - I.O.U |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
מנהל מקצועי
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() תודה לכולם על העזרה...
והאם אפשרי לרדת ככה פחות או יותר 3 קילו כל שבוע או שצריך לעשות יותר תרגילים כמו שכיבות בטן וכו'...? חוץ ממיים שאותם אפשר לשתות בלי סוף ולא להשמין יש עוד משהו שאפשר לשתות ככה?? למשל תפוזים שאני יסחט או מיץ תפוזים סחוט טבעי שקונים בסופר?? ועוד משהו שראיתי באינטרנט שלא ניראה לי הגיוני זה שראיתי שכתוב שיושנים שורפים קלוריות.?! נערך לאחרונה על ידי fghdsfg, 22-06-09 בשעה 12:01. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() כל פעילות שלך שורפת קלוריות
פעימות לב שורפות קלוריות. כל עוד אתה אוכל פחות ממה שאתה מוציא ואתה במאזן שלילי אתה תרזה. מן הסתם גם לנשום ולא לעשות כלום שורף קלוריות לכן אם לא תאכל כלום במשך זמן רב תמות פשוט. מה מפתיע בזה ששינה שורפת קלוריות? חשבת שזה מביא "כוח"? זה טעות של חינוך של ההורים.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אני אמרתי את זה רק ביגלל שראיתי על זה באינטרנט.... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
כללי:: מקס
חדר כושר: מתנ"ס עוזיאל
|
![]() אם אתה רוצה להרזות מהר תכנס לגרעון שלילי גדול יותר. אבל אני לא ממליץ לך להגזים אחרת יהיה איבוד גדול של מסת השריר והbmr יקטן מאוד בהתאם.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | ||
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ציטוט:
|
||
![]() |