|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
כללי:: אני
חדר כושר: LIFE&FITNESS
|
![]() הסבר על תוסף ?
מישהו ניסה ?
#2 |
חבר פעיל
|
![]() לינק?
|
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() טריבולוס סתם חרטא , לא מגביר שום טוסטסטרון , אם אתם כבר בכיוונים לכו על דבר אמיתי.
|
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() פרו-הורמון?כל תוספי התזונה האלה הם בולשיט רציני,אתה מקבל את כל תופעות הלוואי של הדבר האמיתי בלי האפקט של הדבר האמיתי.
|
![]() |
![]() |
#5 |
|
![]() מישהו ניסה ?
דרך אגב על מה הכי משלתם ללכת כרגע אין ביכולתי ללמן סייקל אז אני פונה לדבר אחר אולי שנה הבאה :d
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ותהיה בטוח שאתה יודע למה אתה נכנס אם אתה בכל זאת מחליט ללכת על זה,חוץ מזה שמתחת לגיל 25 אין לך מה לחפש באנאבוליים אבל תעשה מה שאתה רוצה |
|
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() טריבולוס לא יעשה לך כלום
בעיקרון הוא אמור לעזור למבוגרים להגביר את הרמה ההורמונאלית שלהם כמו שהיו בצעירותם אני לא יודע עם זה באמת עובד על זקנים... מה גם שאתה צעיר והרמה ההורמונאלית שלך גבוהה מטבעה קנה קריאטין מונו, תאכל טוב // גיינר/חלבון טוב אם צריך אין לך למה לחפש שטויות |
![]() |
![]() |
#8 |
fucking super human שחקן פעיל בליגת הפוטבול הישראלית
עוסק ב:: יועץ כושר
חדר כושר: גו אקטיב ת"א
|
![]() שמע אחי...כל עוד לא ניסית סלמס אתה לא יודע מה זה רוע לב.....תנסה תבין [שמעתי דברים מצוינים על הנוז ואני עומד לנסות אותו בקרוב אבל סלמס אני מדבר מניסיון]
תתחיל עם זה ועזוב פרוהורמון....סתם חרטא
מאמן כושר מוסמך מטעם ביה"ס להכשרות שיאים באוניברסיטת ת"א You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do! ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() סתם קקי אם כבר אז את הדבר האמיתי ,אין לך מה להתעסק בזה כרגע יש לך לפחות עוד 5-6שנים עד שבאמת תצטרך(אם בכלל תמשיך בפ.ג)
#11 |
חבר פעיל
עוסק ב:: סטודנט לרפואת ספורט
|
![]() firstly tribulus is not a pro-hormon!!!1
and pro hormos do work!! not as well as the real thing but better than mono etc...2 and u dont really need to think about the real thing at ur age |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() Growth Hormone, שום דבר אחר חוץ מזה, וגם זה לא מתאים לך עכשיו, אתה כולה גם 16-17 השתגעת? אתה עוד בגדילה טבעית, על מה אתה דבר בכלל?
|
![]() |
![]() |
#13 |
|
![]() טוב קיבלתי תשובות שלא כאדי אפשר לנעול
#14 | |
|
![]() ציטוט:
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אין לך שמץ של מושג על מה אתה מדבר אה?? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אני ממש צוחק פה.....חחחחכאילו באמת צוחק.....חחח אעלק gh חחחחח הבנאדם אומר שהוא לה מתכוון בקרוב להתקרב לחומרים אסורים וחוץ מזה.....אם לא מיצית את החומרים ה"סטנדרטיים" מבחינת סטרואידים אין מה לפזול לכיוון הgh חחחחח איזה חמוד אתה
מאמן כושר מוסמך מטעם ביה"ס להכשרות שיאים באוניברסיטת ת"א You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do! ![]() |
|
![]() |
![]() |
#15 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אם היית מבין, התכוונתי שרק gh יכול באמת לעזור ולא תוספים פשוטים. לא אמרתי שאני לוקח או מתכוון לקחת ולא אמרתי לו. -_- |
|
![]() |
![]() |
#16 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
יצאתה טונה רצח. וטריבולוס זה לא GH חחח אתה לקרוא אפילו לא יודע |
|
![]() |
![]() |
#18 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() הוכח כלא יעיל
#19 |
|
![]() קיצרררר...ניסית לצאת מבין ויצאת טמבל...לא נורא תנסה פעם הבאה
![]() |