|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
Banned
|
![]() עכשיו אני יודע שהרבה יגידו לי "דיברו על זה כבר " וכו' אבל אני מבטיח לכם שחיפשתי ולא מצאתי...
השאלה שלי היא כזאת : יש הרבה מיתוסים לגבי אימוני משקולות שפוגעים בגדילה ויש הרבה שסותרים טענה זאת ואומרים "רק במקרה שאתה מרים משקלים ממש גבוהים" אז השאלה שלי היא : מה זה נחשב משקלים ממש גבוהים? למשל אני בן 18 (עוד לא סיימתי לצמוח לגובה) גובהי 1.77-78 בערך ואני מרים למשל בבנצ' פרס בסט האחרון קרוב ל70 - 75 קילו , ולמשל בלחיצת כתפיים 17.5 קילו כל יד עם דאמבלים. זה נחשב יותר מדי? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
כללי:: שרירי וצנוע
חדר כושר: ספרינט
|
![]() 1. אין דבר כזה יותר מידי
2. משקל גבוה זה דבר יחסי ואינדבידואלי מן הסתם תלוי בכמה זמן בן אדם מתאמן , גובה , מסת שריר וכו...
![]() |
#3 |
Banned
|
![]() אוקיי תודה אז אני אתן לך כמה נתונים שלי : מתאמן שנה וקצת , בן 18 , 1.78 , שוקל 64-65 , נחשב גבוה מה שאמרתי ?
ואם אפשר ככה עוד שאלה על הדרך מתי הזמן האידיאלי לאימון? (למשל אני מתאמן בין בדרך כלל בסביבות 9 בערב) תודה רבה ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
עוסק ב:: לישון,לאכול,לישון כבר אמרתי?
חדר כושר: קאנטרי גלי גיל
|
![]() אין כזה דבר משקל גבוה שאתה יכול להגדיר לכולם...
אתה מסכים איתי ש"משקל גבוה" לאחד שהוא מטבעו שרירי שונה מ"המשקל הגבוה" של אחד אחר שהוא רזה וחלש יותר. לפי התאורייה שלך אסור לך להתאמץ כדי לא לפגוע בגדילה, אבל אם לא תתאמץ אין לך יותר מדי מה לעשות בעולם הזה של הבודי בילדינג. ![]() אז תחליט, או שאתה מתאמן או שלא.. אתה גם לא נמוך- 1.78 זה גובה יפה מאוד.. ![]() עצה שלי- תתאמן כמה שאתה רוצה (כמובן בצורת עבודה טובה). |
![]() |
![]() |