|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() האם זה פוגע בצורה כלשהי, לעבוד בטווח של 5 חזרות בתרגיל מסויים למספר סטים נאמר 4-5(סקאווט,בנץ וכד'),
ולאחר מכן לעשות עוד סט אחד של 15-20 חזרות? והאם הדבר יכול בצורה כלשהי לפגום בעלייה בכוח? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
כללי:: מקס
חדר כושר: מתנ"ס עוזיאל
|
![]() זה לא יעזור אם חלק מהתוכנית תהיה על כוח וחלק על סיבולת (אלה אם מדובר בפלג גוף תחתון שעדיף להביא לו טווח חזרות גבוה כ10-20). תחליט, או לעבוד על כוח או על סיבולת
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר מתחיל
|
![]() למה אי אפשר לעבוד כל הסטים כוח, וסט אחרון סיבולת, במה זה פוגע?
החומצת חלב עושה משהו? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
כללי:: מקס
חדר כושר: מתנ"ס עוזיאל
|
![]() לא. פשוט אם אתה רוצה להתפתח בכוח תעבוד על כוח. אם אתה רוצה להתפתח בסיבולת תעבוד בסיבולת. זה לא הולך ביחד
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר מתחיל
|
![]() ^ והסיבה היא?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() זה לא יעיל לעבוד על סיבים שונים של השריר , האימון פשוט לא יהיה יעיל והגדילה והפיתוח של השריר תהיה גם בהתאם.
אתה צריך לקבוע לעצמך מטרה וללכת איתה עד הסוף , אם אתה שואל אותי , לאמן את כל הגוף בסיבולת זה די טיפשי. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() לשאלתך זה לא יפגע בכלום אבל זה גם לא יועיל אתה לא יכול לחגוג על שתי חתונות יש סוגים של תכניות שמתמקדות גם בלעייה בכוח וגם בשיפור סיבולת שריר אבל זה לא חכם לשלב אותם באותו אימון לאותו שריר
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Banned
|
![]() מה המטרה שלך בכלל ? סתם שואל או שיש מטרה ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר מתחיל
|
![]() כרגע המטרה שלי היא לעלות בכוח, פשוט גם חשבתי לעשות איזה סט סיבולת בכל אימון,
לא להזניח את סיבי השריר האחרים. כל מי שהגיב אמר שזה לא טוב, אבל אם אתם תוכלו להסביר לי למה אני אשמח. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |