|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
חדש פה צריך עזרה..
ממצב אחים שלי?!...
אני פה בפורום ובאתר כבר הרבה זמן פשוט אני תמיד יושב וצופה קראתי הרבה דברים מעניינים וגם כמה תוכניות אימונים... אני מתאמן בבית בערך 7 חודשים אם הפסקות (אתם יודעים איך זה לפעמים) הגעתי לתוצאות דיי טובות עכשיו נרשמתי למכון כושר ומחר אני מתחיל קצת מידע 1.68 55 ק' בערך אחוז שומן לא'דע כמה לדעתכם? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() אני לא'דע למה אבל כל דבר אצלי בצד שמאל נראה יותר טוב לא מבין את זה... עד עכשיו הייתי מתאמן אם זה: ![]() ומתח.. על תתיחסו למשקולות אחותי משתמשת בהן לאירובי יש לי משקולת של 10 ק' שאיתה אני מאמן בייספס ואמות ומשקולת של 5 ק' לכתפיים.. המתרה שלי היא לעלות במסה ידיים יותר גדולות אמות כתפיים..והכי חשוב זה חזה, אני לא רוצה גב גדול מידיי שיהיה חזק שרירי אבל לא גדול מידיי.. אז מה אתם אומרים לפי התמונות? לעלות במסה ואז לחטב או לחטב ואז לעלות במסה? אני צריך עזרה בבניית תוכנית אימונים ואם תוכלו להמליץ לי על תרגילים לחזה משו' שיעזור ל"נפח" אותו.. בכל מקרה כל עזרה תתקבל בשמחה... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() לחטב אין מה כי אתה לא שמן בכלל
חבל שרק עכשיו אתה מתחיל להתאמן רציני עכשיו תעלה במסה כמה שיותר חזק תרגילים לחזה דחיקה בלי שיפוע דחיקה בשיפוע זוית 45 מעלות מקבילים או דחיקה בשיפוע שלילי ותתחיל לאכול יותר תתיעץ עם מדריך בקשר לתוכנית מלאה שתתאים לך ומליץ לקרוא הרבה מאמרים שיש פה הם עזרו לי מאוד. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
אחראית תזונה ותוספים.
עוסק ב:: מדריכה בחדר כושר
|
![]() אין מה לחטב תעלה במסה תתחיל להיתאמן רציני במכון המדריך יתן לך תוכנית אימונים תעלה אותה לפה ואז יעזרו לך יותר רגליים אתה גם עובד זה שריר חשוב
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() אתה שחיףףףף תדחוף שניצלים לפה תעלה במאסה ...תלך לחדר כושר תתיעץ עם תזונאי(גיל גרנות מומלץ בחום)
תבנה תוכנית אימונים שמתאימה לך ...... ואז תגיע לתוצאה שאתה רוצה , אין קסמים עבודה קשה... אם אתה רוצה להתייעץ או לשאול עוד שאלות אשמח לענו ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר מתחיל
|
![]() דאםםם באיזה מהירות עונים פה.. טוב תודה לכולם אני ידבר אם המדריך לגביי תוכנית אימונים
|
![]() |
![]() |