|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() התחלתי לאמן רגליים לאחרונה...
הנה תמונה ראשונה... ![]() בנוסף..הצצה לפנית כושר שלי.. אשמח לקבל הצעות לשיפורים... מצטער על האיכות... ![]() ד"א...יש לכם אחלה פורום שבעולם!! מאוד ריתק אותי... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
כללי:: שרירי וצנוע
חדר כושר: ספרינט
|
![]() בתור התחלה יש מסה מכובדת ברגליים, אהבתי את פינת ההארדקור אצלך.
תגיד לי מחמירים אצלך בבית, אתה חייב להחזיר את המשקולות למקום?
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() אבא שלי משתגע שאני מערבב בין ה2 וחצי וה1.25....
אבל אמא שלי בסדר עם זה.. ![]() שתדע..שהרבה בזכותך ועוד כמה בפורום התחלתי להתעסק עם הרגליים...הייתי תמיד מזניח את זה... ועכשיו אחרי החזרה מהניתוח החלטתי לא לוותר לאף שריר...אולי רק לצוואר ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
כללי:: שרירי וצנוע
חדר כושר: ספרינט
|
![]() בחור רציני, פעם ראשונה שמישהו אומר לי בזכותך ולא באשמתך, סתם שאלה: למה אתה לא מתאמן בחדר כושר ?
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() ת'מת שלפני הצבא הייתי מתאמן באופן לא סדיר בחדר כושר....ואחרי זה בצבא כמובן הפסקתי בגלל הנסיבות והייתי מתאמן בבסיס מידי פעם...ואז עברתי לבסיס קל"ב..והיה לי אפשרות להיות יותר בבית ונכנס לי ג'וק שאני חוזר והפעם אני בונה לעצמי לבד חדר כושר בבית ומשקיע ..השקעתי על הכול בערך 1500 ש"ח...וואלה זה ממש מספק אותי..
אין כמעט תרגילים שאני לא יכול לעשות בבית...בכל מקרה..שנה הבא אני עובד לירושלים ללמוד בעיברית.. אז שם אני אחזור למסגרת של חדר כושר מסודר...של הסטודנטים... קצת חפירה...אבל מקווה שסיפקתי לך תשובה.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר מתחיל
|
![]() בהצלחה ..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() מסה חביבה מאוד אחי, נראה נחמד..
אחלה של פינת כושר, כל הכבוד הלוואי עלי ככה בבית (לי שי רק משוקולות מתברגות, 2 מוטות קטנים וספת כושר) כמה עלה לך כל העסק הזה? ![]() בהצלחה בהמשך גבר! |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() הכל ביחד יצא לי בסביבות ה1500 ש"ח..
ואני מתכוון להמשיך להשקיע...במשקלים ומוטות... |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() אחלה רגליים אחי
|
![]() |
![]() |