|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
Banned
|
![]() אני מתאמן בתוכנית ab 4 פעמים בשבוע 7 סטים לשריר גדול ו4 לכתפיים ו-3 לידיים
כבר שבועיים בערך והנה ההתקדמות שלי: אימון ראשון: בנץ פרס 40 קילו 6 חזרות בנץ פרס עליון 35 קילו סט ראשון ושלושים קילו סט שני ושלישי לחיצת כתפיים עם משקולות 10 קילו בכל יד פשיטת מרפקים מאחורי הראש 10 קילו אימון שני מתח בלי משקל 8 חזרות סט ראשון 6 חזרות סט שני ו5 חזרות סט שלישי ורביעי בנט אובר 30 ק"ג סקוואט 30 ק"ג אימון שלישי בנץ' פרס 6 חזרות 42.5 קילו בנץ' פרס עליון 6 חזרות 35 קילו לחיצת כתפיים עם משקולות 12.5 קילו בכל יד סט ראשון 8 חזרות וכל השאר 10 קילו 6 חזרות פשיטת מרפקים מאחורי הראש 6-8 חזרות 12.5 קילו אימון רביעי מתח-8-6-6-5 ללא משקל כפיפת מרפקים עם מוט מעוקם 7.5 קילו 8-6-6 חזרות סקוואט 35 קילו 8-7-6-6 חזרות כפיפת ברכיים 20-25 קילו 10-10-8 חזרות אימון חמישי בנץ' פרס 6-8-6-6 סט ראשון 45 קילו ושאר הסטים 42.5 קילו בנץ פרס עליון 5-5-4 סט ראשון 40 קילו סט שני ושלישי 35 קילו (בטעות העלתי 5 קילו במקום 2.5) לחיצת כתפיים עם משקולות 8-6-8-8 12.5 קילו סט ראשון ושני ו-10 קילו סט שלישי ורביעי פשיטת מרפקים מאחורי הראש 10-8-8 12.5 קילו אימון שישי מתח 8-6-6-6 ללא משקל חתירה במכונה 10-10-10 30 קילו סקוואט 37.5 קילו 8-8-7-6 כפיפת ברכיים 10-10-10 30 קילו כפיפת מרפקים עם מוט מעוקם 10-10-10 סט ראשון 10 קילו סט שני ושלישי 7.5 קילו אימון שביעי מתח 10-7-6-6 ללא משקל חתירה במכונה 10-8-8 25 קילו (סגרו את המכון מוקדם אז הספקתי להתאמן רק על הגב) ************************************************** ******** אני לא מבין למה במתח אני בקושי עולה בחזרות ואיך ירדתי במשקל וגם במספר החזרות בתרגיל החתירה? ולמה בבנץ פרס הצלחתי להעלות 2.5 קילו רק בסט הראשון ובשאר הסטים נשארתי עם 42.5 קילו? (המטרה שלי היא להעלות במשקלי עבודה אבל בלי לרדת מ-6 חזרות) מה אתם אומרים על התקדמות הזאת? אחרי התוכנית אימונים אני מרגיש מעולף במיוחד באימון b כדאי לי להוריד סט אחד מהגב? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
|
![]() אני מרגיש ש4 סטים של מתח זה קשה מדי אולי כדאי לי להוריד סט אחד המתח ולעשות 6 סטים לגב במקום 7?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
כללי:: מקס
חדר כושר: מתנ"ס עוזיאל
|
![]() למה אתה מצפה אתה מתאמן רק שבועיים לפעמים יש עליות וירידות...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]()
the trading of true freedom for treats from our corporate oligarchs demonstrates a spirit worthy of animals and not humans. To sell short your divine inheritance only causes the dark cancers of ignorance and fear to grow collectively among us all - I.O.U |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Banned
|
![]() אבל ההתקדמות שלי במשקלי עבודה היא טובה?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
אזהרה - אין לפרסם חברות מתחרות
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#7 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() overanalyzing shit that doesnt need to be analyzed
the trading of true freedom for treats from our corporate oligarchs demonstrates a spirit worthy of animals and not humans. To sell short your divine inheritance only causes the dark cancers of ignorance and fear to grow collectively among us all - I.O.U |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Banned
|
![]() איך ההתדקדמות שלי במשקלי עבודה עוד לא עניתם לי היא טובה או לא?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() היא בסדר..אי אפשר לדעת ממש כי רק התחלת, תחזור עוד חודש ותראה אם השתפרת.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
כללי:: מקס
חדר כושר: מתנ"ס עוזיאל
|
![]() כן היא טובה
|
![]() |