|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אוקי אז עד עכשיו במשך חצי שנה הייתי עושה אימון ab
פלג גוף עליון/תחתון התקדמתי לא כמו שציפיתי וכבר כתבתי כאן את התכנית שלי שיפצתם לי אותה התאמנתי איתה ולא התקדמתי כמו שציפיתי ולא הרגשתי שאני מוציא את המאה אחוז מכל שריר בעיקר באימון של הפלג גוף עליון שזה חזה/גב/כתפיים/ידיים מירב המתאמנים אצלנו במכון נותנים לשריר את ה"יחס" המגיע לו ועושים את האימון של הabc 6 פעמים בשבוע וואללה ככה זה גם ניראה שאפשר להוציא את המאה אחוז מכל שריר הבעיה היא שזה טיפה לא נורמלי ללכת 6 פעמים בשבוע לאימון ואני לא יודע איזה תכנית לעשות..מצד אחד נישבר לי מהab הזה שאי אפשר להוציא מכל שריר מאה אחוז ומצד שני אני לא יכל ללכת 6 פעמים בשבוע למכון כושר, זה טירוף וגם מבחינת חיים אם אני ירצה ללכת לסופ"ש זה פשוט לא יתאפשר לי!! על איזה תכנית אתם ממליצים לי? אני רוצה חלוקה שתיהיה בכל אימון מקסימום 3 שרירים באימון ולא חמישה כמו ab הרגיל מה גם שאימון רגליים אצלי זה אימון שאני נותן לא את כל צומת הלב בלי לערב שום דבר אחרי בקיצור חברים אני מיואש ואני לא יודע איזה תכנית מתאימה לי אשמח לשמוע הצעות ותכניות בנושא אגב שמעתי על תכנית של 5 פעמים בשבוע.. יש דבר כזה? סליחה על החפירה הארוכה ותודה למגיבים בנושא. |
![]() |
![]() |