|
פציעות ספורט בניהול עופר צחר - פיזיותרפיסט ספורט |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
Banned
|
![]() שלום
התחלתי להאתמן לפני 3 חודשים.שיניתי לגמרי את אורח החיים שלי,אני מפקיד על 5 ארוחות ביום ומתאמן יום כן -יום לא.בנוסף לוקח אבקת חלבון לאחר אימון . לאחרונה התחיל לי כאבי ראש בצד שמאל בלבד,ללא דופק אלא כאב קבוע בצד שמאל של הראש. אני מפקיד על שינה מספקת ושתייה מספקת . לפני שאני הולך להבדק אצל רופא,יש אבחנה אולי מה יכולה להיות הבעיה? תודה רבה ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
כללי:: משקל שיא 73
עוסק ב:: A
חדר כושר: A
|
![]() תנסה trigger point בלסת ובsternocledomastoid
במחשבה שניה כדאי שאני אסביר (גוגל) שיטת Trigger point therapy– הינה שיטת עיסוי המתבססת על נטרול נמ"כ (נקודות מעוררות כאב) הנוצרות בכל שרירי התנועה של הגוף והמקרינות כאבים לאזורים אחרים. לחיצה על הנמ"כ 'מוחקת' את הרקמה הדלקתית ומאיצה את זרימת דם בשריר ובכך מפחיתה את הלחץ הקיים על עצב או עצבים הנמצאים במקום (הפרדת המיוסין מהאקטין) - ההקלה בכאבים כתוצאה מכך היא מיידית ומשמעותית ביותר. אני עשיתי לעצמי לבד, למרות שבחיים לא הייתי מייעץ לאף אחד לנסות - לך תקבע תור אצל מעסה שמבינה בזה, זה יעשה נפלאות לכאב ראש הצידי. נערך לאחרונה על ידי israelijedi, 21-05-09 בשעה 14:04. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Banned
|
![]() תודה רבה אני ישקול את זה...
אבל יש סיבה לכאבי ראש האלו שהתחילו פתאום ? יכול להיות שיש עומס על הכליות ? (קראתי שעומס על הכליות דהיינו אני אוכל יותר מדי חלבון או משהו כזה) ישפיע בכאב בצד שמאל של הראש וצד ימין זה בגלל חוסר מה אתה אומר? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
כללי:: משקל שיא 73
עוסק ב:: A
חדר כושר: A
|
![]() שמע אני לא רופא ולא מתיימר להיות אחד(קרוב לרפואה שנות גוגלבייט), אבל להמשך שאלתך
הסיבות לכאב ראש הן רבות, לקבל דיאגנוזה לפי מה שאתה כותב באופן כללי היא מטלה קשה - הסיבות יכולות להיות ממיגרנה ע''ר לחץ בעבודה ועד מחסור נוטריאנטים מסוימים בתפריט לכן אמנע מלהניח הנחות. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
כללי:: ד"ר עופר בר
עוסק ב:: רופא
|
![]() ציטוט:
וחסרים פרטים אנמנסטים על מנת לתת מענה הולם. בדיקה עוזרת לאבחן גם כן. לסיכום- מומלץ להיבדק ע"י רופא. רפואה שלמה.
![]() |