|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אחרי שעבדתי בabc שהמדריך נתן לי,הבנתי שזה לא טוב לי כי אני מתחיל אז בעזרה גדולה של המשתמש "מנשוש" בניתי את התכנית הזאת. (fbw)
חזה: בנץ פרס במכונה 3*12 (זה משנה אם זה לא חופשי?) לחיצת חזה עם דמבלים 2*12 רגלים: סקוואט 8*3 (מאוד מקווה שהוא לא יעשה לי בעיות עם התרגיל הזה) לחיצת רגלים במכונה- 2*8 גב: פול אובר 2*12 (איזה מצב לעשות? הרי אפשר גם מאחורי הראש וגם לחזה,אז איזה?) מילטרי- 3*12 יד קדמית: כפיפות מרפקים בעזרת מוט w 2*12 יד אחורית: פשיטה וכפיפה של משקולת מאחורי הראש (כדאי בעמידה או ישיבה?) 2*12 כתפים: הרחקת משקולות לצדדים 2*12 בטן: 3*12 אני צריך שתגידו לי איך התכנית ומה כדאי לשפר. תודה רבה! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() מילטרי בגב?
לא לא לא מילטרי עובד רק על כתף אז תעביר את המיליטרי לכתפיים ותוריד את המשקולות לצדדים ותוסיף בנט אובר לגב ובלחיצת חזה עם דמבלים תעשה את זה בשיפוע עליון |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() אתה כל כך נחמדדדד [:
אוהב לעזור אה? אין עליך גבר. קיצר,לא ידעתי שזה עובד על הכתף,עכשיו נשנה. אוקי,אז שאני יוסיף וישנה את מה שאמרת לי התכנית תהיה מושלמת? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() חזה:
בנץ פרס 3*12 לחיצת חזה עם דמבלים בשיפוע חיוב 2*12 רגלים: סקוואט 8*3 (מאוד מקווה שהוא לא יעשה לי בעיות עם התרגיל הזה) לחיצת רגלים במכונה- 2*8 גב: פול אובר 2*12 (איזה מצב לעשות? הרי אפשר גם מאחורי הראש וגם לחזה,אז איזה?) בנט אובר 12*3 יד קדמית: כפיפות מרפקים בעזרת מוט w 2*12 יד אחורית: פשיטה וכפיפה של משקולת מאחורי הראש (כדאי בעמידה או ישיבה?) 2*12 כתפים: מילטרי 2*12 בטן: 3*12 עכשיו התכנית טובה? אני אמור לראות תוצאות ככה? ויש כמה שאלות באמצע התכנית,אשמח אם תענו לי עליהן. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() אמממ
ביד אחורית אתה יכול לשנות את התרגיל ללחיצה צרפתית בגב אתה יכול לשנות את הפול אובר לתרגיל כמו מתח או פולי עליון וברגליים במקום הלחיצת רגליים הייתי עושה דדליפט אבל אם קשה לך דדליפט וסקוואט באותו אימון אז אתה יכול להשאיר את זה ככה או לעשות לאנג'ים במקום אם החלטת לעשות פול אובר אז מאחורי הראש אם החלטת לעשות את הרגיל הזה ליד אחורית אז בישיבה |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() לא מכיר לחיצה צרפתית. אפשר קישור בבקשה?
מה ההבדל בין פול אובר לפולי עליון? (קישור גם כן יעזור) אממ לגבי הרגלים-מה זה לאנגי'ם.? |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() לחיצה צרפתית
http://exrx.net/WeightExercises/Tric...ingTriExt.html אבל לא כמו שהוא עושה עדיף שתוריד את המוט עד למצח לאנג'ים http://exrx.net/WeightExercises/Quadriceps/DBLunge.html ובקשר לפול אובר אף פעם לא עבדתי עם התרגיל הזה ככה שאני לא ממש יודע.... פולי עליון כמו מתח עובד חזק על הרחב הגבי |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() אממ אוקי,תודה.
אז להחליף את היד אחורית ללחיצה צרפתית עד למצח. פולי עליון ופול אובר אני חושב שזה אותו דבר,לא? אני חייב קישור כדי לראות,יש לך במקרה? ד"א,יש לך אייסי? O: |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() חזה:
בנץ פרס 3*12 לחיצת חזה עם דמבלים בשיפוע חיוב 2*12 רגלים: סקוואט 8*3 (מאוד מקווה שהוא לא יעשה לי בעיות עם התרגיל הזה) לאנגים- 2*8 גב: פולי עליון 2*12 בנט אובר 12*3 יד קדמית: כפיפות מרפקים בעזרת מוט w 2*12 יד אחורית: לחיצה צרפתית. 2*12 כתפים: מילטרי 2*12 בטן: 3*12 הינה המתוקנת,מה דעתכם עכשיו? O: |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Banned
עוסק ב:: חייל
חדר כושר: בסיס?
|
![]() הטווח חזרות קצת גבוה.
לא רואה גם צורך לעבוד לחיצה בשיפוע בתוכנית fbw. לדעתי סקוואט לחיצה כלשהי משיכה כלשהי ואתה בסך הכל מסודר. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
חבר פעיל
כללי:: אמיר
עוסק ב:: לימודים בתיכון
חדר כושר: עוזיאל
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() תודה חברים,סוף סוף אני מצליח משהו o:
אממ,אתה חושב שכדאי להוריד טווח חזרות? |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() כן האמת לא שמתי לב לזה בהתחלה
בתרגילים מורכבים תעשה 6-8 חזרות בתרגילים מבודדים תעשה 8-12 חזרות למרות שאני לא אוהב לעבור את ה 10 חזרות |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
חבר פעיל
|
![]() ממ אז אתה אומר להוריד טווח חזרות?
אפשר רק לשאול,למה,זה כל כך משנה? בכל מקרה,אני אוריד. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
חבר פעיל
|
![]() חזה:
בנץ פרס 3*12 לחיצת חזה עם דמבלים בשיפוע חיוב 2*12 רגלים: סקוואט 8*3 (מאוד מקווה שהוא לא יעשה לי בעיות עם התרגיל הזה) לאנגים- 2*8 גב: פולי עליון 2*12 בנט אובר 8*3 יד קדמית: כפיפות מרפקים בעזרת מוט w 2*12 יד אחורית: לחיצה צרפתית. 2*12 כתפים: מילטרי 2*8 בטן: 3*12 ממ סידרתי,אז עכשיו,התכנית מושלמת? [:" מקווה שלא פיספסתי משהו. |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
חבר פעיל
|
![]() למאסה כדאי 6-10 חזרות....
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
חבר פעיל
|
![]() ממ קראתי איפה שהוא שגם 12 זה למאסה לא?.
אני מפחד שזה יהיה קצת חזרות,מבין אחי? אתה בטוח? O: |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
חבר פעיל
|
![]() חזה:
בנץ פרס 3*10 לחיצת חזה עם דמבלים בשיפוע חיוב 2*10 רגלים: סקוואט 8*3 (מאוד מקווה שהוא לא יעשה לי בעיות עם התרגיל הזה) לאנגים- 2*8 גב: פולי עליון 2*10 בנט אובר 8*3 יד קדמית: כפיפות מרפקים בעזרת מוט w 2*10 יד אחורית: לחיצה צרפתית. 2*10 כתפים: מילטרי 2*8 בטן: 3*12 סידרתי,רק בטן אני משאיר 12. אז עכשיו הכל טוב? |
![]() |
![]() |