|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אני רוצה לבנות לעצמי תוכנית fbw
3 פעמיים בשבוע. בקיצור, רציתי לדעת כמה תרגילים צריך לתת לכל שריר בfbw.? עדיף שזה יהיה חופשי ולא במכונה נכון?. תודה~ |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() לא קובעים את התוכנית לפי תרגילים אלא לפי סטים
ב fbw תעשה לשריר גדול 4-5 סטים ולשריר קטן 0-2 סטים ותתמקד בכל התרגילים המורכבים (סקוואט, דדליפט, בנץ' פרס, בנט אובר,מיליטרי) |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() רגע, 4-5 סטים לשריר משתי תרגילים נגיד?
לגבי שריר קטן- לכל שריר קטן 2 סטים? זה לא קצת מידי?. יש לך לינק כדאי להראות לי מה זה מיליטרי,בנץ פרס ובנט אובר?. (אני מכיר פול אובר) |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() כן תעשה 2 תרגילים...
לגבי השריר הקטן זה לא קצת מדי אפילו ב ab זה מספיק יש כאלה שאומרים שאפילו לא צריך לבודד יד אחורית קדמית כי הם עובדים מספיק בתריגילים המורכבים מיליטרי http://www.exrx.net/WeightExercises/...taryPress.html בנץ' http://www.exrx.net/WeightExercises/...enchPress.html בנט אובר http://www.exrx.net/WeightExercises/...ntOverRow.html |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() אההה אוקי,תודה רבה גבר.
בנץ פרס אני עושה במכונה זה בסדר? זאת אומרת אתה הבאת שהוא עושה חופשי,אני עושה שזה יורד שזה גם תפוס על משהו,זה בסדר או שעדיף חופשי? |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() עדיף חופשי פי כמה וכמה
במכונה המייצבים לא עובדים ובחופשי הגוף מפריש יותר הורמונים אנאבוליים כמו בכל תרגיל מורכב בקיצור מכונות זה ל כוסיות |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() אוקי,תודה אחי.
אז עכשיו אני צריך לשבת ולבנות לי תכנית שבכל יום אני עושה שני תרגילים לשריר גדול (של 3 סטים) ותרגיל אחד לשריר קטן של 2 סטים? (זה משנה אם אני יעשה 3 סטים?) ככה לעשות? ם: ד"א,אני בספק אם המאמן יתן לי לעשות את כל התרגילים המורכבים. ודרך אגב, ממש תודה על כל העזרה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() אני ממליץ לך לשריר גדול לעשות 2 תרגילים אחד 3 סטים השני 2 סטים
נגיד בנץ' פרס 3 סטים חזה עליון עם דמבלים 2 סטים ולשריר קטן עדיף שתעשה 2 סטים כי אתה עושה fbw אם הייתה עושה ab אז 3 סטים היה סבבה ולגבי המאמן שלך אין דבר כזה שהוא לא יתן לך לעשות את התרגילים המורכבים הוא נמצא שם כדי לעזור אתה שילמת כסף והוא מקבל משכורת אתה לא צריך לשאול אותו בכלל[ אם עדיין הוא לא מסכים תעבור למכון אחר |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Gay lord
|
![]() אל תעבור מכון פשוט תרביץ לו...
עם הצד ה- מעליב של הזין, אך ורק עם הצד המעליב.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Gay lord
|
![]() מה שמזכיר לי שהייתי אתמול באולם כדורסל שלנו בקיבוץ ושמה יש גם את החדר כושר, זתומרת ליד.
והיה שמה את המאמן הבן ![]() ![]() ![]() ![]() אמא שלו תמות אמן, הוא נראה בחור חזק אבל לפני שהלכתי לזרוק ראיתי אותו עושה בנ'ץ עם 2 פלטות של 10, ו2 פלטות של 5.. אשכרה התאמץ... |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() טוב נראה איך ילך עם התכנית. ולגבי המאמן,הוא אמר לי שגיל 15 וחצי זה מוקדם בשביל זה. אני יתן לאמא שלי לדבר איתו,היא תגיד לו שאנחנו רוצים לעבור מכון והוא יתן לי לעשות את זה כמו כלב [: |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() תגידו,תאומים נקרא שריר קטן נכון?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |