|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() הייתי שמח אם תתנו לי ביקורות ותייעצו לי בדרכי החדשה:
סיימתי חיטוב לפי חודש וחצי , גובה: 1.74 משקל 67 : ![]() מאז שיניתי תוכנית מ-FBW לAB 4 פעמים בשבוע. הייתי על נייטרלי כשבוע וחצי ועברתי למסה כשאני נמצא על מאזן חיובי של 300 מעל התחזוקה. המטרה לעלות במסה נקי ככל האפשר. אז ככה: 1) רציתי לדעת האם העלייה במסה שאני עושה היא נכונה?(מבחינת תפריט אני אוכל חלבון ופחמימות ושומן ביחס שצריך- אני דיי מקפיד על זה)... 2) כמה זמן עלי להמשיך במסה ואז לעבור שוב לחיטוב, המטרה זה לגדול ולעצב את הגוף אבל לא ליהות בודי בילדר ולא "קרנף" כמו שאתם מכנים את זה(מקווה שהנתם את הכיוון). 3)שאלה לא קשורה אבל חשובה לי - כמה זמן צריך להתאמן כדי להגיע למצב של SIX_PACKS או דנדנין? כרגע אני שוקל 69.5.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
כללי:: שרירי וצנוע
חדר כושר: ספרינט
|
![]() 3)שאלה לא קשורה אבל חשובה לי - כמה זמן צריך להתאמן כדי להגיע למצב של six_packs או דנדנין?
זה דבר שנולדים איתו
![]() |
#3 |
חבר מתחיל
כללי:: אני?אני אני אני
עוסק ב:: עניינים
חדר כושר: הולמס פלייס
|
![]() סיסקס מתאמן לערכתי לפחות 4 שנים +
התמדה,תזונה,רצינות,גנטיקה ,אלו המפתחות. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר מתחיל
כללי:: אני?אני אני אני
עוסק ב:: עניינים
חדר כושר: הולמס פלייס
|
![]() לפותח האשכול, גבר תן מסה בכל הכוח...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() אני עכשיו עובד על מסה...אני מנסה לעשות מסה נקי - 300 מעל התחזוקה לערך.....
יש לי בעיה שאני מפחד לעלות במסה מהר מידי ולצבור שומן מכיוון שזה הפעם הראשונה שאני עושה דבר כזה ואני לא יודע איך זה יראה בסוף המסה ואחרי החיטוב הבא...... |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() אחי תפציץ במסה אין לך מה לפחד !!! תן בראש
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() מאסה רצחנית אחי
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() אחלה....מעולה....דווקא אני אוהב את תקופת המסה.....אוכלים בכיף.....
כמה זמן דרוש לתקופת מסה?.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() אחי מה שצריך להפחיד אותך מהמסה זה החיטוב אח"כ.. בנאדם שלא התנסה בחיטוב שואל את עצמו מה עם השומן וכו'...
פה עשית חיטוב ואפילו אחד דיי טוב למרות שהוא לא על מסה גדולה, אז מה אתה מפחד? אתה יודע כבר שתצליח לחטב אח"כ תפציץ מסה בכל הכוח, אתה שחיף, חצי שנה לפחות. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() מסה זה עד שאתה מרגיש שיש לך אחוז שומן גבוה, ומסה מכובדת שצריך לחטב ואז יראו את השרירים יפים!
לא נראה לי שיש לזה זמן מוגדר. בכל אופן בהצלחה אחי. |
![]() |
![]() |