|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() שלום לכולם,
עד כמה גרוע לאכול לחם שחור ( לחם רגיל) לעומת לחם מחיטה מלאה או לחם קל? האם הוא עד כדי כך משמין? או שזה לא כזה ביג דיל? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() אתה יכול לאכול גם לחם לבן אין הבדל כל עוד אתה מתאים את הערכים לתפריט שלך ואוכל מספיק סיבים בארוחה.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() אחי אתה יכול בכיף לאכול אותו ..כל עוד אתה צורך מספיק סיבים זה בסדר גמור !
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר מתחיל
|
![]() בקיצור לחם שחור אפשר לאכול כמה שרוצים ולדאוג לסיבים תזונתיים?
הרי תמיד אמרו שלחם משמין אז מה הקטע? אמרו שזה פחממות פשוטות ושזה הופך יותר מהר לשומן, אז אין בזה אמת? לא ברור לי הנושא.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
ת.נ.צ.ב.ה
תאריך הצטרפות: Apr 2009
הודעות: 1,124
גיל:: 18
עוסק ב:: לאכול
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() ציטוט:
לחם לא משמין, פרוסת לחם שחור \ מלא מעה בין 80 ל 150 קלוריות לפרוסה, 30 בנקרה של דגנים. אדם ביום שורף לפחות 1500קל ביום, אז 80-150 קל לפרוסה שאתה במילא שורף זה משמין? ולא, לחם שחור \ מלא הם פחמימות מורכבות, זאת אומר שתהליך הפירוק שלהם לגלוקוז(תקן אותי) הוא איטי לעומת פחמימות פשוטות גם לחם לבן אינו פחמימות פשוטות, הוא עמילן עם ערך גלקימי גבוהה.
__________________
|
|
![]() |
![]() |