|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() שלום אני מתאמן כבר תקופה ארוכה אך בהפסקות ארוכות ולא רציניות.
התחלתי להתאמן ברצינות לפני חודש וחצי עם תוכנית חדשה שעברה את האישור שלכם ומסה נקייה אנא הביעו את דעתכם מה לשפר וכמה אחוזי שומן יש לי תודה מראש התמונות שפירסמתי הם לאחר אימון http://img524.imageshack.us/gal.php?g=50824277.jpg |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() תמשיך חיטוב.
הגב נראה בסדר אבל לדעתי חסר עובי יד לא רעה כמו החזה אתה בערך לדעתי 14-15% אבל שמישהו יותר מומחה יגיב. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() נראה בסדר אחי ..
מה הנתונים שלך? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() אני 1.74 משקל 67
דרך אגב התמונות צולמו במצב רפוי חוץ מהתמונה של היד כמובן נערך לאחרונה על ידי godam, 14-05-09 בשעה 08:40. סיבה: שכחתי לציין |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
fucking super human שחקן פעיל בליגת הפוטבול הישראלית
עוסק ב:: יועץ כושר
חדר כושר: גו אקטיב ת"א
|
![]() ציטוט:
חסר לו המון דברים יא ראבי!! תפסיקו לשפוט כל ילד שמתאמן חודשיים כאילו הוא במר אולימפיה ותפסיקו להסתכל על פיגורים שלכם כל עוד לא תפסת מאסה כמו שצריך לעיניין יש לך עוד המון מאסה לצבור לפני שנוכל לומר מה צריך שיפור אם בכלל בכל אופן לא ראיתי תמונות לפני שלך אבל אתה נראה בסדר גמור ורואים שאתה מתאמן
מאמן כושר מוסמך מטעם ביה"ס להכשרות שיאים באוניברסיטת ת"א You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do! ![]() |
|
![]() |
![]() |