|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() שלום, אני יתחיל מההתחלה, ומצטער אם זה ארוך.
קוראים לי טל, אני בן 14 (עוד חודש וקצת 15), אני שוקל 73 והגובה הוא מטר 85 (בדיקות שנערכו לפני יומיים בבית הספר). התאמנתי במשך שנה וחצי, השקעתי, זאת אומרת לא החסרתי אימונים והלכתי 2-3 פעמים בשבוע למכון, אך לא לקחתי את זה רציני זה לא היה בשביל לפתח שרירים או להתחתב - אלא רק בכדי לעשות כושר ועל הדרך גם להרזות. מ25% שומן, מטר 73, בן 13 וחצי, הפכתי ל16-17 % שומן משקל 72 (הרבה אומרים לי שאני נראה כמו 14% ואין לי מושג מה להגיד, אם להתנגד או לא) בכל מקרה, עכשיו אחרי איזה חצי שנה שלא התאמנתי אני רוצה לחזור להתאמן. אבל חבר שלי שהוא בן 17 ונראה ממש מבין בנושא עכשיו רוצה תשלום תמורת העזרה שלו, ואני מבין אותו, אבל אין לי פשוט כסף מיותר לתת. המטרה שאני רוצה - לעלות את המאסת שריר, להתנפח קצת, לא להיות באדי בילדר כן? לא איזה ענק, פשוט שיהיה שריר נפוח. מישהו מוכן לעזור לי עם זה? -אני לא יודע איך לבנות לעצמי תוכנית, אין לי כלים לשם כך, וגם אם יהיו לי - אני עלול לפגוע בעצמי כי אני לא יודע מה מתאים מבינים =]? שוב, המטרה היא להתנפח, יש עלי שומן, אני דיי מלא ~ אני רוצה לקנות אבקת חלבונים מישראלבאדי ואני לא יודע מה הכי מתאים לי - לאבקת חלבונים אני מוציא כמה שצריך בל י לחסוך, לחסוך כמה שקלים ושהבריאות שלי תיפגע - לא שווה את זה. מקווה שהבנתם אותי, מי שיכול לעזור , תודה רבה =] |
![]() |
![]() |