|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אם מישהו יכול לעזור איך לשלב את זה בתפריט בוקר או צהריים או ערב וכמה כפות
עריכה: ואווו מה זה הגודל כף הזאתתת קניתי פעם את הגיינר מטריקס והכף שלו היא שליש מזה בגלל זה הוא 600 במנת הגשה וזה פי 2 חשבתי שפשוט יש בו יותר קלוריותת, כמה כפות יש במנת הגשה?! תודה. נערך לאחרונה על ידי Thebastard, 04-05-09 בשעה 18:18. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() אחי דפוק 2 כפות אחת בבוקר ואחת בערב
תתחיל להשתולל אתה רוצה לגדול לא? |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() ^
![]() ![]() ![]() ![]() ביום ללא אימון כף בבוקר ביום עם אימון: חצי בבוקר, כף אחרי אימון |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() ניסיתי לשמוע בעצתך וזה היה לזרוק עף שלמה,או שזה בגלל הכמות או לא יודע מה שמתי כף מלאה עם 2 כוסות חלב וכשאני לוקח שלוק ישר אחר כך יש אינסטיקט של להקיע שהכל עולה
באסה לאללה אני מקווה שבחצי כף יהיה יותר טוב -- זה היה מכוון לראשון שהגיב |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() ערבבת בשייקר?
זה לא הכי טעים (שותה עכשיו בדיוק את הוניל) אבל אם תערבב כמו שצריך זה יהיה נסבלץ |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() ביום של אימון 2*150 גרם כאשר אחת מן המנות אתה לוקח מקס' 40 דק לאחר האימון ואילו ביום רגיל מנה אחת של 150 גרם .
מקווה שעזרתי ! *בנוסף ל-150 גרם של המוצר אתה מוסיף כ-400 גרם חלב או מיים . ה-5.5 קילו אמור להספיק לך לתוקפה של כ-25-27 יום במידה ואתה מתאמן 3 פעמיים בשבוע . נערך לאחרונה על ידי borka, 05-05-09 בשעה 00:05. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() מה אתם ממליצים?
אני עושה מעכשיו חצי כף בוקר חצי אחרי אימון וחצי בלילה איפה אני אדחוף עוד חצי?:s |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() תפסיקו לזיין תשכל לא בוקר ולא שום דבר "יום ללא אימון"למה מה זה ניראה לך ariktuna"
לפותח הפוסט:תצרוך לפי כמה שאתה צריך(תכין תפריט תזונה ותשלים ערכים (קלוריות חלבון פחממות )מהגיינר(סריוס מאס). תעשה לפי מה ששני הסחאלות האלה אמרו לך לא ישאר לך אבקה תוך פחות משבועיים. ומהתגובה של ROBYNS תתעלם כלא הייתה(ממש טפשות ) תראה מה רשמתי פה http://www.israelbody.com/showthread.php?t=53374
![]() נערך לאחרונה על ידי DanielP, 05-05-09 בשעה 16:05. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |||
חבר פעיל
כללי:: שועל חד"כ
עוסק ב:: Help Desk
חדר כושר: ג'ימי
|
![]() ציטוט:
ציטוט:
אני נהנה ממנו מאוד. ציטוט:
למרות שאני באופן אישי יוצא לי עם התפריט חצי כף בבוקר על 300 מ"ל חלב + 4 כפות של ש"ש. |
|||
![]() |
![]() |