|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() שאתם עושים מסור איך אתם עושים יד יד וישר שמסיימים ת'יד השנייה מתחילים עוד פעם או שמחכים קצת אחרי הסט???
למי שלא הבין נגיד אתה עושה 8 ביד אחת ועוד 8 ביד השנייה אתה מתחיל ישר אחרי זה עוד פעם או מחכה?? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() לא, צריך לנוח דקה וחצי לסט הבא , זה כמו כל תרגיל ,רק יד יד
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
מושעה
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() אני עובד עם שעון אז שאני מסיים סט ביד ימין אני מסתכל על השעון ועובד ליד שמאל ואז שמגיע הזמן לחזור ליד ימין אני מחכה עד שיעבוד הזמן מנוחה הרצוי שקבעתי לעצמי וככה גם לגבי יד שמאל...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() לא אחי עושים רצוף לנוח בין יד ליד ייקח מלא זמן וחבל
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
|
![]() ציטוט:
את נח דקה דקה וחצי ואז עושה את אותה הפעולה , יד יד .אם תעשה יד יד ואז עוד פעם יד יד בלי לנוח זה לא יאמן ניפוח או כוח זה יאמן סיבולת של שריר . ואתה הריי רוצה ניפוח או כוח . אז האפשרות שלך לא כל כך נכונה.בהצלחה! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
מנהל מקצועי
|
![]() ציטוט:
מסכים איתך.. אני אף פעם לא עבדתי ואף פעם לא עובד עם שעון... אבל אני יכול להגיד לך שבסביבות 2 דקות אני נח. לפעמים אפילו 3 שהסט ממש כבד. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
|
![]() ציטוט:
אז שמע אחי עם אתה מרגיש אחריי 5 דקות שאתה יכול ובתרגיל הבא אתה נח גם ככה אז יהיה לך אימון שעתיים + - וזה לא נכון, אימון לא צריך לקחת יותר משעה וחצי , נגיד אני מתאמן שעה ורבע לפי השעון והעבודה שלי בתרגילים נכונה עם מונוחה של דקה דקה וחצי. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
|
![]() ציטוט:
בדרך כלל נחים 3 דקות מתי שעובדים על כוח. ואני מסכים עם אנשים שאומרים שיותר טוב להם מתי שגוף שלהם מרגיש. אבל אני חושב שצריך לעבוד לפי זמן ,כך יש יותר אפקטיביות. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
מנהל מקצועי
|
![]() ציטוט:
בד"כ אני מחכה 2-3 דקות. תראה לי מחקר שאומר שכשמחכים הרבה זמן בין סט לסט זה משנה משהו בתהליך ההיפרוטרפי. כמו שסיקס פאק אמר,תדע להקשיב לגוף שלך. אני יכול להיות צריך לנוח 3 דקות.ואתה צריך דקה,כדי לחזור לסט כמו שצריך עם כח כדי לבצע את מספר החזרות שצריך. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
|
![]() ציטוט:
תראה מה שכתוב למעלה http://www.israelbody.org/Index.asp?...yID=207&Page=1 ואני קראתי באיזשהו מאמר על זמני מנוחה ולא זוכר איזה הוא , אבל לא משנה, לכל אחד מה שטוב לו . בהצלחה! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אח שלי נעים מאוד דרך אגב מה השם שלך ? קיצר אחי אני עובד אם שעון מכמה סיבות 1 כדי לדעת בדיוק כמה זמן לנוח אני נח בין דקה ל דקה וחצי 2 אחי ביגלל שלפעמים אני לוקח תזמן ומדבר אם אנשים על שטויות ואז במיקום אימון שעה וחצי שעה ו20 דקות לוקח לי 2 שעות זה עוזר לי אחי יש כאלה שמתאים להם יש כאלה שלא סבבה אח שלי שבת שלום |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
חבר פעיל
|
![]() יד ימין אחרי זה עוברים ישר לשמאל אפשר לנוח 2-3 שניות ביניהם כדי
להסדיר את קצב הנשימה .. אחרי 2 ידיים לנוח איזה חצי מזמן המנוחה שאתה נח כרגיל זה נראה לי סבבה .. |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
מושעה
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
חבר פעיל
|
![]() אני מסתכל על השעון שלא אנוח בטעות חצי דקה או 10 דקות.
אבל בעיקרון אני נח 2-3 דקות בין הסטים.
"פושעי אוסלו \ ההתנתקות לדין" "החיטוב שלך זה 80% תזונה המסה שלך זה 80% אימונים החיטוב והמסה שלך זה 100% סטרואידים" ג'אי קטלר במסה (תמונה חדשה) : http://img19.imageshack.us/img19/9108/66454295sl1.jpg "סמים הם סטרואידים לנשמה" נמרוד מני = מלך ישראל! (חי חי וקיים) |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
מושעה
כללי:: אוהב הליכות רומנטיות לאורך חוף הים לצפות בשקיעה ולהתחבק תחת אור הכוכבים
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |