|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() לפני שעה חזרתי מהמכון בפעם הראשונה שלי.
נרשמתי לשלושה חודשים בינתיים וביקשתי מהמאמן תכנית בכדי להעלות במאסה. עשיתי 5 דקות חימום על אליפטי ואז הוא אמר לי שבשבועיים הראשונים נעשה מכל המכשירים 3*12 ולאחר מכן נבנה תכנית. על רוב המכשירים הוא אמר לשים 2 קוביות של משקל חוץ מאיזה תרגיל שהיה בלי משקל אבל עדיין היה כבד,אני חושב שזה לחיצת כתפיים. בכל מקרה,לשאלות. עבדתי רק עם מכשירים, לא עם מוטות וכו,זה בסדר? אני מתחיל. ביינתים הוא לא נותן לי לעשות סקוואט בטענה שזה לא בריא לי,אני עושה לחיצת רגלים והרגשתי שה4 ראשי עובד דווקא ממש טוב,ההבדל בין זה לסקוואט הוא עצום? אני לא אראה גדילה טובה ללא סקוואט?.לפחות בחודשיים הקרובים זה יהיה ככה אני חושב. בגדול היה סבבה,סוף סוף הרגשתי מה זה לעבוד עם משקולות ולא עם שתי דליים בבית, חחחחחח. מדדתי היקף יד על הבייספס,נראה אם יגדל עוד חודש. זה הכל, תגובות? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
|
![]() מה ההיקף יד שלך עכשיו?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() 31-32 במצב קר..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() הקטע עם הסקוואט זה חרטה, כשתהיה לך תכנית נורמלית תדאג שיהיה בה סקוואט.
איך הדומס ? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() האמת שאין כאבים משמעותים ואני יודע את הסיבה,התאמנתי לפני זה בבית במשך 3 וחצי חודשים אז הגוף בעיקרון כבר רגיל,עכשיו האימונים יתחילו להיות יותר עצימית פשוט.
יכול להיות שאני ירגיש "תפוס" מחר בבוקר. זה הגיוני שאני לא תפוס בגלל שהתאמנתי בבית נכון? |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
מנהל מקצועי
|
![]() תבנה לך תוכנית מסודרת(תקרא מאמרים שמסבירים איך לבנות תוכנית באתר).
לעבור על כל המכשירים ולעשות 3 סטים מכל דבר זה לא הדבר הכי נכון לעשות.. זה שאתה חדש לא אומר שאתה לא צריך לעבוד לפי תוכנית..את ההיכרות עם המכשירים אתה תעשה לאט לאט,מהמאמן שלך אל תקח תוכנית אימונים,תשתמש בו רק כדי שיסביר לך איך עושים תרגיל.זהו. הכי טוב שתקרא מאמרים ותלמד איך לבנות תוכנית לבד.אחרי שבנית תוכנית תפתח פה פוסט ונשפץ לך את התוכנית אם צריך. בהצלחה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() אמממ,אפשר לשאול למה לא לקחת ממנו תכנית?
זה שיש מאמנים מפגרים זה לא אומר שכולם ככה. בכל מקרה,אני כן חושב שכדאי לעשות fullbody בשבועיים הראשונים.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
מנהל מקצועי
|
![]() יש הבדל בין פול באדי לבין לעשות את כל המכשירים 3 סטים.
הוא כבר הראה חוסר ידע. אתה לא רוצה אל תקשיב לי.כשתעלה את התוכנית שהוא ייתן לך עוד שבועים אתה לא תראה תגובות יפות אני מבטיח לך. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() אז את האשכול הבא שלך אתה מתכוון לפתוח עוד חודש
אחח איזו הקלה ![]()
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() ממ בסדר,תודה כולם.
אתם אומרים לא לחכות וכבר לבנות תכנית?. לפי מה שאני יודע,כל תכנית מגיבה על כל אדם שונה. לכו תדעו איך זה יגיב עלי. בכל מקרה,תודה. לאחרון שהגיב,ביומיים האחרונים היו לי הרבה פוסטים אתה צודק,אבל אתה לא חייב להגיב בכולם אם אתה לא רוצה. אני לא מכריח... |
![]() |
![]() |