|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() תנו לי טיפים/עצות איך אני מאבד כמה שפחות מסת שריר בחיטובב..
אני מאבד המון, אני בטוח שאני טועה במשהו, חבל לי על העבודה היפה שעשיתי במסה. אני יודע שצריך להקפיד על אכילת חלבון מספקת [130 גרם ביום- בהתאם למשקלי- 0.7 גרם על כל קילו ממשקל גופי]. יש עוד דרכים לשמור על מסת שריר מירבית? אולי שיטה מיוחדת באימוני הכוח?? [גירוי מינימלי לשריר? להוריד משקלים? מה לעשות?!] אשמח לייעוץ, למקצוענים בלבד! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() אתה שוקל יותר מ130 קילו? אתה צריך לאכול 1.5 גרם לק"ג לפחות ולא לעשות אותו קיצוני מידי, כלומר לרדת לאט. חוץ מזה איך אתה יודע אם זה שריר או נוזלים, ירדת בכוח? מה תוכנית האימונים שלך?
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() מהההההההההההההההההההההההההההה 0.7 ממש לא
מאיפה הבאתה את זה?????
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() אופס התבלבלתי עם השומן חחחחחחחחח טעות שלי!
1.5-1.8 גרם חלבון לכל ק"ג משקל גוף! נוו יש תשובות? ---------------- ל- barakav- זה לא שירדתי במשקל שאני אמור לחשוב שזה נוזלים, אני רואה ירידה בשריר [לא בכוח] בעיקר בחזה והידיים- ירידה בגודל בוא נגיד ככה חח |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
כללי:: אורי
עוסק ב:: חייל ב8200
חדר כושר: אוניברסיטת תל אביב
|
![]() אתה צריך להסתכל על כל התפריט, לא רק על החלבונים. אם הורדת יותר מדיי קלוריות ב"בום", ברור שתאבד הרבה שריר.. הגוף צריך אנרגיה מאיפשהו.
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() נוו??
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
כללי:: מקס
חדר כושר: מתנ"ס עוזיאל
|
![]() תקרא קצת על carb cycling אתה ממש לא מבין בחיטוב ואתה לא יודע מה לעשות יש שם הסבר מפורט על דיאטת פחמימות שהיא מאוד יעילה לשימור מסת השריר
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
fucking super human שחקן פעיל בליגת הפוטבול הישראלית
עוסק ב:: יועץ כושר
חדר כושר: גו אקטיב ת"א
|
![]() מה התכנית אימונים שלך לחיטוב?
מאמן כושר מוסמך מטעם ביה"ס להכשרות שיאים באוניברסיטת ת"א You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() אני רץ 220 דקות בשבוע [ע"פ מאמר של גיל גרנות]. ולצערי לצערי אני מאמן כל שריר פעם אחת בשבוע [בגלל הצבא אין זמן]. יכול להיות שבגלל שאני מאמן שריר רק פעם בשבוע הוא יורד? [3 תרגילים לכל שריר, כל תרגיל 3 סטים(10-12 חזרות)- עצימות בינונית]. |
![]() |
![]() |