|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() שלום לכם, אני קצת שמנמן ונמאס לי, אני רוצה ששריר הישר ביטני יהיה מפותח, (ריבועים).
אז פניתי לעזרה והבנתי שאני צריך קודם כל להוריד את המשקל העודף אחר-כך לעבור למסה ואז לעשות חיטוב חוזר שיבליט את השרירים.עכשיו אני רוצה להתחיל להוריד את המשקל העודף.אז הכנתי לי תפריט ותוכנית אימונים אני מבקש עזרה ותהערות ותיקון ממכם, אני ממש מבקש עזרה, אני נואש לה. תוכנית אימון- fbw, לחיטוב הגוף.סידרתי לימים שאני מסוגל xfxfxxf (התוכניות כתובות משמאל לימין) f - אימון fbw x - מנוחה. רגליים- סקוואט - סט 1 של 10 סט שני של 12. הפסקה של דקה בין סט לסט.מנוחה של דקה עד לתרגיל הבא. מכרעיים - סט 1 של 8 סט שני של 12. הפסקה של דקה בין סט לסט.מנוחה של דקה עד לתרגיל הבא. הליכה/ריצה של 4 ק"מ. גב- חתירה עם משקולות - 2 סטים לכל יד של 20. הפסקה של דקה בין סט לסט.מנוחה של דקה עד לתרגיל הבא. -אין תרגיל- קשה לי עם מתח אני מחפש תרגיל אחרי? חזה- לחיצת חזה - 3 סטים של 20. הפסקה של דקה בין סט לסט.מנוחה של דקה עד לתרגיל הבא. פרפר - 2 סטים של 20. הפסקה של דקה בין סט לסט.מנוחה של דקה עד לתרגיל הבא. כתפיים- הרחקת ידיים לצדדים בעמידה - 3 סטים של 20. הפסקה של דקה בין סט לסט.מנוחה של דקה עד לתרגיל הבא. הרחקת ידיים לצדדים בעמידה כפופה - 2 סטים של 20. הפסקה של דקה בין סט לסט.מנוחה של דקה עד לתרגיל הבא. בטן- כפיפות בטן - 3 סטים של 20. הפסקה של דקה בין סט לסט.מנוחה של דקה עד לתרגיל הבא. כפיפות בטן באלכסון - 3 סטים של 20. הפסקה של דקה בין סט לסט.מנוחה של דקה עד לתרגיל הבא. -זאת התוכנית הראשונה שלי אני מקווה של חיטוב זה בסדר.- -אין עבודה על היד כי אני לא זקוק לזה.- |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר מתחיל
|
![]() אפשר חוות דעת?זה חשוב ואני צריך להתחיל מחרותיים.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Banned
עוסק ב:: חייל
חדר כושר: בסיס?
|
![]() התוכנית אמורה להיות מבוססת על :
סקוואט/דדליפט בנצ' פרס/מיליטרי פרס חתירה/מתח בטווח חזרות נמוך יותר ממה שרשמת, משהו כמו 5-8 ואולי כמה סטים לקדמית/אחורית/חזה עליון/כתף אמצעית ועוד 0-3 סטים לבטן. |
![]() |
![]() |