|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אבקת חלבון עם חלב,אפשר להוסיף כל מיני דברים,שקדים,תמרים צימוקים וכו'.
להכניס לתוך תבניות קטנות ולדחוף למקפיא? כמו ארטיקי חלבון כאלה,נשמע קטלני,מישהו ניסה אולי?
__________________
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() תנסה ותספר איך יצא..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר מתחיל
|
![]() יש מצב הקיפאון יפגע בהם תיזהר...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
תאריך הצטרפות: Jul 2008
הודעות: 425
כללי:: מתאמן לאורח חיים בריא ומוצק
גיל:: 23
עוסק ב:: מאמן בהולמס פלייס
|
![]() לא נראה לי שהקיפאון יפגע בהם אבל תנסה אחי ותחזור אלינו למה מה שהבאת פה נשמע ממש טעים וואלה אני מתאר לעצמי אותי בא אחרי האימון מוציא ארטיק חלבון בטעם קרם עוגיות עם חלב+תמרים וקצת ריבת חלב חח קטלני.
__________________
![]() מאמן כושר מוסמך מטעם וינגייט |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() וואי נשמע בן
![]() ![]() ![]() ![]() צריך רק לברר אם החלבון נפגע בהקפאה למרות שלא נראה לי, אם לא אני מנסה ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
תאריך הצטרפות: Jun 2006
הודעות: 1,291
גיל:: 21
עוסק ב:: חייל
חדר כושר: חיל האוויר - קריה
|
![]() אם יש מכונת גלידה בכלל קטלני! (אבל למי יש?)
תנסה לקפל קצף חלבונים אם יש לך כוח או לפחות להקפיא לכ שעתיים שלוש שלא יקפא לגמריי שיהיה לך מרקם גלידתי יצא לך פיגוז לדעתי ![]()
__________________
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Banned
תאריך הצטרפות: Oct 2008
הודעות: 1,329
כללי:: דניאל
גיל:: 15
עוסק ב:: Can Squat 2 Plates
חדר כושר: גו-אקטיב
|
![]() אני כמעט בטוח שלא יקרה כלום לחלבון,הבעיה שזה יקבל טעם לוואי אחושרמוטה מהפרייזר אז תשתדל לעטוף אותם טוב טוב
|
![]() |
![]() |