![]() |
#1 |
חבר פעיל
כללי:: Ronnie Coleman's Trainer
עוסק ב:: עיסוקים
|
![]() אז ככה, אני מתאמן כבר חצי שנה רציני מבחינת אימונים ותזונה.
לאחר כשלושה שבועות בלי אימונים ביגלל חג הפסח, יום הזיכרון, יום השואה... בלה בלה בלה, חזרתי להתאמן ועל הסט הראשון התחיל לי כאב ראש עצבני. דרך אגב אני שותה מספיק, נושם נכון, אבל בערך מלפני איזה חודש התחלתי חיטוב והורדתי את כמות הפחמימות בצורה משמעותית. יכול להיות שזאת הסיבה? למישהו יש רעיון אחר? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
כללי:: משקל שיא 73
עוסק ב:: A
חדר כושר: A
|
![]() עד כמה זה צורה משמעותית? אם אתה על 50 גרם ביום או 20 או 100+ יש לזה משמעות
מאוד סביר שבגלל מחסור בגלוקוז למוח(בגלל הדיאטה הדלה בפחמימות) יש לך כאבי ראש, אני מניח גם שאם אתה על דיאטה כזו אתה מודע לזמן שלוקח (שהוא אידיבידואלי) להיכנס לקטוזיס. יותר מזה אני יכול להגיד לך שאם הדיאטה שלך לא עד כדי כך דלה בפחמימות ויש לך כאבי ראש הסיבות עלולות להיות רבות ולא נובעות בהכרח ישירות מהאימון - (שינה לקויה, שרירי לסת תפוסיים ועוד כל כך הרבה) |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() גם לי לא יודע לפעמים קורה לי ,אני חושב שלפעמים אני שותה קפה וישר הולך למכון כושר.....
נערך לאחרונה על ידי SHAY79, 08-05-09 בשעה 08:03. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
כללי:: ד"ר עופר בר
עוסק ב:: רופא
|
![]() ציטוט:
ירידה חדה בגלוקוז יכולה לגרום לכאבי הראש. בכל מקרה, מומלץ בחום להיבדק ע"י רופא. רפואה שלמה.
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
כללי:: Ronnie Coleman's Trainer
עוסק ב:: עיסוקים
|
![]() טוב אז ככה... אכלתי מספיק פחממות בכדילבדוק אם זאת הסיבה... לא קרה שום דבר... עדיין כואב כשאני מתאמן... הקטע בכאבים הוא זה שהכאב ראש כואב בבומים לפי דפיקות הלב כך ששיארתי שאולי זה לחץ דם גבוה.... בדקתי את הלחץ דם והיה תקין... עכשיו רק נשאר לי ללכת לנוירולוג
![]() אם למישהו זה קרה גם כן אז תגיבו בבקשה.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
כללי:: משקל שיא 73
עוסק ב:: A
חדר כושר: A
|
![]() קרה לי משהו יחסית דומה, פעם אחת שעשיתי פולי עליון 5 חזרות על כל המכונה התפוצץ לי כלי דם קטנטן מאחורי הראש לכן כאב לי כל פעם שעשיתי פולי או התאמצתי ממש (עבר אחרי שבוע) שמעתי את הדפיקות לב, לחץ דם היה תקין אבל לכמה שניות לא יכולתי לזוז שזה קרה.
|
![]() |
![]() |