|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() היי.
אני מתאמן בתוכנית Abc בצורה כזאת: א ב ג ד ה ו מוצ"ש אימון מנוחה אימון מנוחה אימון מנוחה אימון התוכנית שלי היא כזאת: A: חזה: לחיצת חזה: 3-4 סטים 8-12 חזרות לחיצת חזה שיפוע חיובי: 3סטים 8-12 חזרות פרפר דאמבלים: 3 סטים 8-12 חזרות קרוס אובר מלמטה: 3 סטים 8-12 חזרות יד קידמית: מוט W בספה: 3-4 סטים 8-12 חזרות מוט W בעמידה: 3-4 סטים 8-12 חזרות כפיפת מרפקים בישיבה (דאמבלים): 3-4 סטים 8-12 חזרות B: גב: פולי עליון מאחורי העורף: 3 סטים 8-12 חזרות פולי עליון מקדימה: 3 סטים 8-12 חזרות פולי תחתון:3 סטים 8-12 חזרות זוקפי גו במכונה: 3 סטים 8-12 חזרות יד אחורית לחיצה צרפתית: 3-4 סטים 8-12 חזרות דחיפת כבל בקרוס: 3-4 סטים 8-12 חזרות פשיטת מרפק מעל הראש: 3-4 סטים 8-12 חזרות C: כתפיים: לחיצה במכונה: 3-4 סטים 8-12 חזרות הרחקת זרועות לצדדים 3 סטים 8-12 חזרות הרחקת זרועות קדימה: 3 סטים 8-12 חזרות חתירה בפולי תחתון רחב: 3 סטים 8-12 חזרות רגליים סקוואט בסמית'מאשין: 3-4 סטים 8-12 חזרות הרמת תאומים בדחיקת רגליים: 3-4 סטים 20-25 חזרות בטן אני עושה בסוף כל אימון לפעמים אני משלב מעט ריצות במהלך האימון. אני משחק כדורסל בקבוצה חוץ מזה ואני עכשיו באמצע העונה, מה דעתכם על התוכנית? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() תוסיף סטים לרגליים.
כל מקום שרשמת 3-4 סטים, תעשה 3. מה זה חתירה בפולי תחתון? בכל מקרה... תוריד תרגיל אחד בכתפיים...
![]() |
#3 | |
חבר מתחיל
|
![]() ציטוט:
ולמה להוריד ל3? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
|
![]() ציטוט:
יש הרבה שנותנים לכתפיים אותו כמות סטים כמו לשרירים הגדולים. אני לא חושב שככה זה טוב.
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר מתחיל
|
![]() ציטוט:
אבל אני עובד על הכתפיים בצורה כזאת כי אני משקח כדורסל ואני חייב כתפיים מאוד חזקות בשביל זה |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
|
![]() ציטוט:
פאמפ זה לא אינדיקציה להיפרטרופיה. משפט מפתח. זה שתרגיש תפוס כמו אני לא יודע מה זה לא אומר שתתפתח טוב יותר. אחרת כל אחד היה עושה 30 סטים ליד קידמית...
![]() |
![]() |
#7 |
חבר מתחיל
|
![]() המממ אני ראיתי פה הרבה אנשים אומרים פאמפ, הכוונה לניפוח של השריר ישר אחרי הסט?
ואני חושב שאני אוריד את ההרחקת זרועות קדימה כי הכתף הקידמית עובדת מלא באימוני חזה, מה דעתך? |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#9 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
|
![]() ציטוט:
הוא יותר גדול מהבייספס והטרייספס אבל הוא יותר קטן מחזה גב ורגליים... חלק עושים ככה וחלק עושים ככה....
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() אני נותן לכתפיים כמות סטים שתיהיה בין הכמות של הסטים הגדולים לקטנים כלומר נגיד שרירים גדולים 12 סטים שרירים קטנים 9 אז בין לבין
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() זה לא כ"כ משנה אם הכתף היא שריר קטן או גדול, כמו שזה משנה אם השריר משתתף בתרגילים מורכבים נוספים מלבד התרגילים הממוקדים.
מבחינתי אם אני עושה אימון מסוים כשאיך שהוא יוצא מצב שהטרייספס למשל לא עבד בתרגילים מורכבים (נגיד עבדתי על החזה עם פרפר במכונה עם 3-4 סטים) אז מצידי אני אתן לטרייספס גם 3-4 סטים.
![]() |
![]() |
#13 | |
|
![]() ציטוט:
A-חזה כתפיים יד אחורית. B-גב רגליים ויד קידמית. שריר גדול אני נותן 8 סטים. שריר קטן 6. וכתף 7. מה אתה אומר? תן חוות דעת מקצועית. אה כן ואני מתאמן שנה וחודשיים ככה.
![]() |
![]() |
#14 |
חבר מתחיל
|
![]() הממ אצלי הכתפיים הן די חזקות ואני גם ככה לא מפציץ בהן משקלים גבוהים (חוץ מהלחיצה במכונה שם אני קורע את הכתפיים)בדאמבלים אני עובד עם 8 קילו סה"כ.
אז הכמות סטים לא מפריעה לי בכלל... |
![]() |
![]() |