|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
כללי:: אוהב חדר כושר
עוסק ב:: בלעבוד
חדר כושר: כרגע אין
|
![]() יש לי מוט W בבית עם 4 פלטות של 5 ק"ג ועוד 4 פלטות של 1.25
רציתי לדעת איזה תרגילים אני יכול להוסיף לעצמי חוץ מתרגילים לידיים ולעורף(טרפז נראה לי קוראים לזה...)? אם יש לכם תרגילים אז אם אפשר לתת את התרגיל בתמונה או משו ויזואלי כי בשמות אני לא כ"כ מכיר תודה רבה לכל מי שעוזר.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() מה קרה לך יא גנוז יש פול תרגילי
אתה יכול בערך לעשות סקוואטים, בערך לעשות לחיצת חזה אתה יכול לעשות מילטרי פרס (בערך) וגם עוד תרגיל לתכפיים לא זוכר איך קוראים לו
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() אתה יכול לעשות כמעט כל תרגיל שעושים עם מוט רגיל
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
בFRENCH PRESS ובכפיפות מרפקים יש הבדל. סקוואטים,בנצ'ים מילטרי פרס ואלה אין הבדל... ההבדל בכפיפות מרפקים הוא שעם מוט ישר, הזווית בכפות הידיים היא סופינציה, שהיא הזווית הכי אפקטיבית ליד הקידמית. במוט W האחיזה משתנית קצת והעומס מהיד הקידמית יורד לטובת הברכיאליס/ברכיורדיאליס.
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
מצטער על זה שלא קשור לנושא פשוט אני מעדיף על לפתוח נושא. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#8 |
אחראית תזונה ותוספים.
עוסק ב:: מדריכה בחדר כושר
|
![]() יש המון תרגלים לחזה אפשר לחיצה בכול השיפועים
לכתפיים לחיצת כתף ,חתירה בעמידה בישיבה כפיפת כתף גב פולאוור אפשר גם לשכב על הבטן על ספסל בשיפע קל ולעשות חתירה צרה\רחבה זה כף אחורית יד אחורית לחיצה צרפתית יד קדמית כפיפת מרפקים התרגיל מערב גם את ברכורדיאליס וביספס רגליים סקווט דדליף מכרעים יש עוד המון תרגילים