|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() שלום חברים
אני רוצה שתגידו לי מה דעתכם על התוכנית עזר לי מישהו בה : חזה : ליחצה בשיפוע חיובי לחיצה בספה ישרה פרפר ספה ישרה קבל קרוס יד אחורית צרפתית ליחצה חזה צרה מקבילים גב: פולי עליון לפנים מסור פול אובר חתירה רחבה קדמית: מוט w בעימידה משקולות בעמידה יד יד פטישים כתפיים ליחצת כתפים במוט חופשי הרחקת כתפים הרמה מלפנים רגללים סקקוט לג פרס לאנץ כפיפת ברכיים פיטת ברכיים אני עובד 4 פעמים ונותן דגש לרגליים מה צריך להוסיף להוריד תודה רבה |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() מה כמות הסטים ?
ובאיזה חלוקה אתה מתאמן ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() בחלוקה של abc
וכמותצ הסטים היא התרגיל בשריר מסוים הראשון 4 והשאר 3 |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
אזהרה חמורה - שפה בוטה ושאינה הולמת
|
![]() כמה ימים בשבוע?
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() 4 ימים
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
כללי:: שרירי וצנוע
חדר כושר: ספרינט
|
![]() חלוקת abc נועדה יותר לאנשים שמתאמנים 5 פעמים בשבוע. למרות שאתה נותן דגש לרגליים אתה יכול לוותר על לאנצים\מכרעיים.יד אחרוית לטעמי זה אונס בשבילה - תרגילים מורכבים, עדיף שתוותר על הצרפתית ותעשה פשיטה בפולי עם חבל או פשיטת מרפק מאחורי הראש, משהו בסגנון....
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() אוקי אז אניהוריד את הלאנצ והחיליף את הצרפתית בפשיטה עם חבל
זהו כל השאר טוב?? |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() תמלצו לי על סופר סט או דרופ סט להוסיף??
תודה |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() מישהו???
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
|
![]() נראית תוכנית רעה מאוד... אני לא יודע מאיפה להתחיל לתקן, ממליץ לך לקרוא מאמרים בנושא תוכניות אימונים, ולראות כמה תוכניות אימונים פה בפורום כדי לקבל מושג איך תוכנית אימון של מתאמן מתחיל אמורה להיראות
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() אבל אני לא מתחיל אני כבר שנתיים
למה תוכנית רעה?? |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
|
![]() אפשר להתאמן שנתיים ולהישאר מתאמן מתחיל...
יש יותר מדי סטים ותרגילים בתוכנית הזאת
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() אז תוכלו בבקשה לעזור לי
תגילו איפה אני צריך להוריד אני עובד את abc ארבע פעמים |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() מישהו??
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
fucking super human שחקן פעיל בליגת הפוטבול הישראלית
עוסק ב:: יועץ כושר
חדר כושר: גו אקטיב ת"א
|
![]() ציטוט:
אם אתה עושה 4 פעמים בשבוע תעשה ab למה להסתבך??
מאמן כושר מוסמך מטעם ביה"ס להכשרות שיאים באוניברסיטת ת"א You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do! ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
חבר פעיל
|
![]() תודה רבה לך
למה עדיף מבחינה של גדילה ab? כי בab יש כמות סטים קטנה לכל שריר וזה לא כיף חחח תגיד צריך להוסיף איזה סופר סט ?? |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
|
![]() ציטוט:
למה עדיף ab? אולי לא עדיף....אבל אתה מתאמן רק 4 פעמים בשבוע אז עדיף לך ab שתפיק ממנה יותר לדעתי...מה גם שבתכנית ab כמו שצריך רוב הסיכויים שתפיק יותר אתה יכול לנסות את התכנית שיש לך....אישית אני מאמין שהיא תהיה פחות טובה אבל תנסה...אולי תפתיע אותנו
מאמן כושר מוסמך מטעם ביה"ס להכשרות שיאים באוניברסיטת ת"א You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do! ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Banned
|
![]() hypertrophy על איזה תוכנית אימונים אתה ממליץ לעשות?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
חבר פעיל
|
![]() Abc יעיל בחמישה פעמים בשבוע.
בארבע זה יחסית חלש יש יותר מדי מנוחה שמגיע למעל 120 שעות בין אימון לאימון של שריר. |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
|
![]() בין ss לabcde
מה המטרות מה הוותק כמה פעמים בשבוע יש לך המווווון משתנים שלפיהם אתה יכול להתאיםן תכנית
![]() |
![]() |