|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() התחלתי לקחת אבקת חלבון אני בתקופת חיטוב...
רציתי לדעת מתי מומלץ לקחת את החלבון... אני עושה אימון של שעה אנאירובי ואז 50 דקות אירובי. עכשיו מתי מומלץ ועדיף: -לפני אימון? -במהלך האימון(המשקולות)? -בסוף האימון(המשקולות)? -בסוף האימון האירובי? ועוד שאלה זה משנה עם אני יערבב תאבקה עם מים או חלב בבית ואז איזה שעה שעתיים אחרי זה ישתה??? או שכדאי מתי שאני רוצה לשתות את החלבון אז לערבב כבר במכון את האבקה עם מים או חלב... תודה למי שעוזר ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() לפני שאתה הולך הביתה ביציאה מהמכון תמלא תשייק ותשתה אותו
אם לא טעים לך עם מים לא יקרה כלום אם תגיע הביתה ואז תשתה אותו עם חלב
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() קח אותה מתי שבא לך ונח לך מיבחינת התפריט
אחרי האימום אתה יכול לאכול חלבון גם ממקורות אחרים, זה בכלל לא קיריטי או יביא אותך לתוצאות שונות
![]() |
#4 |
חבר מתחיל
|
![]() אולי לא הבנתם אותי נכון אני בדיאטה אני שותה שייק מתי שאני עושה אימון משקולות ושאלתי מה יותר עדיף מכל האפשרויות שרשמתי ובבקשה שמשהו שמבין בענכנים האלה טוב שיענה לי
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() אז כניראה שלא הבנת
אבל בכל אופן אם זה האפשרויות שאתה מציב אז אחרי האימון משקולות
![]() |
#6 |
מנהל ראשי
|
![]() הייתי צורך את השייק לאחר אימון וכעבור שעה עד שעה וחצי יושב לאכול ארוחה מסודרת שמורכבת מכל אבות המזון: פחמימות, חלבונים ושומנים.
במידה ואתה לא אוכל טוב לפני אימון לדוגמא אוכל רק 3-4 שעות לפני ניתן לשלב גם מנת חלבון כ20-40 דקות לפני האימון, בגדול בחיטוב חוץ מהשייק של אחרי אימון עדיף לך להתבסס בעיקר על מזון מוצק כיוון שככה תישאר שבע לאורך זמן.
![]() |
#7 |
חבר מתחיל
|
![]() אה עדיף בסוף האימון ? כאילו אחרי האירובי? בטוח לא כדי אחרי השקולות ואז להתחיל את האירובי?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() אם לא מפריע לך על הבטן אתה יכול ..
|
![]() |
![]() |