|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() יותר מחודש אני לא מתאמן ולא הצלחתי לסיים את האימון
![]() עשיתי סקוואט עם המשקלים כמו פעם היה קשה, אבל סיימתי. (אני בקושי הולך עכשיו) לחיצת חזה והכל לא סיימתי טוב ![]() ![]() ![]() בא לי להתאבד ![]() מה אפשר לעשות?? אם אני ימשיך כחה אני יחזור לפעם? או שעדיף להוריד משקלים? ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() מה ציפית ? לא להתאמן חודש ולחזור באותו כוח ?
יכלת לגרום לעצמך לפציעה אפילו תוריד משקלים, תעלה בהדרגה, ויהיה בסדר ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
מנהל הפורום
חדר כושר: חדר כושר
|
![]() ציטוט:
קח עצה שלי ... אני הייתי מושבת חודשיים שחזרתי להתאמן , חזרתי למשקלי התחלה שלי ... וכל אימון שני העלתי 2.5 קילו הכל תוך תפריט נכון ... ושמירה על מספר חזרות של 12 בשבועיים הראשונים ואז הורדתי ל 8. לא פחות מ -8
![]() |
![]() |
#4 |
סמל מין
|
![]() אחי זה אימוו ראשון אחרי מנוחה יחסית ארוכה היית צריך להוריד משקלים ולאט לאט אתה תחזור לעצמך בהצלחה!
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
כללי:: מתאמן לאורח חיים בריא ומוצק
עוסק ב:: מאמן בהולמס פלייס
|
![]() ציטוט:
אני חודש לא התאמנתי הייתי בחו"ל חזרתי רק לפני שבועיים ובדיוק נגמר לי המנוי אז עד שמצאתי מכון חדש לקח לי עוד זמן בלי אימונים,נכון באימון הראשון היה לי קשה ועשיתי כל תרגיל כמה קילו פחות אבל באימון הבא הייתי חזק בדיוק כמו לפני ההפסקה.אז מה הדרמה אתה חוזר לעצמך תוך שבועיים וגם אם לא תחזור אז לא קרה כלום אתה לא מתכונן לתחרות או משהו וגם לרדת במשקלי העבודה זה לא בושה,התוצאות יותר חשובות והם יבואו גם עם פחות משקלים.
![]() |
![]() |
#6 |
Banned
עוסק ב:: חייל
חדר כושר: בסיס?
|
![]() פעם הבאה תחשוב קצת. למה נראה לך שאחרי חודש פציעה תוכל לעשות את אותו המשקל לאותם חזרות?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() אתה גאון!
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() מסכים עם השתיים למעלה פה..^
מה לעזאזל חשבת |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() התקשרו אלי מהבית חולים היום ואמרו שאני יכול לחזור להתאמן בהדרגה
![]() ![]() יאללה מחר אירובי! (אני שמח למרות שאני לא אוהב אירובי, סוף סוף להזיע קצת). תודה לכולם ![]() טמפלר מה קרה לך? |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() מה אתה בוכה תגיד לי מה?!
קודם כל בריאות זה א. דבר שני אני לא התאמנתי חודשיים וחזרתי רק לפנים שבועיים והורדתי 11 קילו אתה חושב שאני שמח?!קודם כל בריאות אתה ירדתי במשקלים חבל על הזמן אז מה שטויות אין מה לעשות.. אתה מדבר כאילו מי שישמע ההורים שלך נהרגו ח"ו אתה תחזור אל תדאג לאט לאט אחי קח את החיים בחיוך.. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() מה אתה מצפה אחי ?
אימון ראשון אחרי פציעה .. תתחיל עם משקלים קלים ותעלה בהדרגה לאט לאט אחי שלא תגרום לעוד פציעה בטעות! רק בריאות גבר |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() לא הייתי חוזר ישר למשקלי העבודה מלפני הניתוח. תזכור שגם עברת ניתוח וגם לא התאמנת חודש.
לפחות הצלחת להתאמן (= |
![]() |
![]() |