|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() הטעם משתנה, הגודל משתנה, אני מניח שמתבצע שם איזשהו תהליך כימי\בילוגי.
סתם מעניין אותי |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
תאריך הצטרפות: Apr 2009
הודעות: 773
גיל:: 27
עוסק ב:: גירבוץ
חדר כושר: לא זמין
|
![]() בכל דבר שאתה מבשל אותו מתבצע תהליך כימי ועולים ריאקציות למינהם שזה מן הסתם לא בריא.אני יודע שביצה לא משתנה למשל שאתה מבשל אותה אבל אין לי מושג בבננה חח
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() נראה לי שהוא התכוון לבשלה לא מבושלת
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
תאריך הצטרפות: Apr 2009
הודעות: 773
גיל:: 27
עוסק ב:: גירבוץ
חדר כושר: לא זמין
|
![]() מה ההגיון פה אבל?מי אוכל בננה לא בשלה.ואיזה תהליך כימי יש לה לעבור בכלל
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ניראה לי שיש תהליך אבל אני לא יודע אם יש שינוי בערכים וכמה השינוי משמעותי נערך לאחרונה על ידי oOtalOo, 08-04-09 בשעה 01:16. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
תאריך הצטרפות: Apr 2009
הודעות: 773
גיל:: 27
עוסק ב:: גירבוץ
חדר כושר: לא זמין
|
![]() גם אם יש תהליך זה לא מעניין אף אחד לא אוכל בננה לא בשלה :d
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר מתחיל
|
![]() אני משער, שיש יותר חד סוכרים בבננה בשלה.
__________________
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() אם אתה רוצה משהו טעים תרסס ספריי שמן ותבשל בננה עם קצת קינמון ותמרח על זה נוטלה או חמאת בוטנים
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() |
![]() |
![]() |