|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
כללי:: shahar
עוסק ב:: חייל משוחרר
|
![]() אהלן חברים אני חייב לפרוק תיסכול קטן גדול (-:
עוד 9 ימים אני נוסע לטייול של 3-6 חודשים בדרום אמריקה וזה אומר דיי לאימונים היום יומיים והתזונה בחדר כושר אז עקב המצב ובגלל שאני יודע שרק 9 ימים נישאר התחלתי לזרוק בתזונה וזה מבאס אותי אני מקפיד על כול הפחממות והחלבונים אבל תפנק בהרבה דברים מצד את האימונים אני ממשיך יום יום עד הטיסה וימות העולם אני לא מוותר אבל בתזונה התחלתי להתפנק הרבה וזה אומר זריקה (-: זהו מצטער שחפרתי הייתי חייב וגם ככה עוד9 יום לא תשמעו ממני (-: שהיה אחלה לילה אנשים ...
#2 |
Gay lord
|
![]() תהנה בטיול גבר,
תמצה עד הסוף. |
![]() |
![]() |
#3 |
Banned
|
![]() בהצלחה אחי, אם יש לך מאסת שריר טובה אז הגוף שלך יזכור לך את זה. תהנה וכשתחזור, תחזור להתאמן.
עד כמה שאפשר, תנסה לשמור על תזונה (הייתי ממליץ על תוספי מזון). |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() תודה רבה אנשים מעריך את זה מאוד קניתי גם גומיית כוח כדי לשמור קצתלפחות את ה2-3פעמיים בשבוע ביחד עם פקלים אבל הנושא של התזונה בעייתי שם לשמור וגם אכשיו הראש בטיול ויודעים שנשאר רק8 יום אז אני מרשה לעצמי יותר מדי )-:
#5 | |
אזהרה חמורה - שפה בוטה ושאינה הולמת
|
![]() תנסה לא לגמור בקבוק טקילה כל יום, לא לעשות יותר מידי סמים, תיזהר מכל הכוסים המהלכים שמה!!
תהנה בטיול!!
![]() |
![]() |
#6 |
Banned
|
![]() אם אתה כבר שם אז תביא קצת חומרים ווטרינרים בדיל..
|
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() חחחחח סגור חבר'ה הייתם פועלים כמוני ב8 ימים האחרונים בארץ ? ממשיכים להתאמן כי אתם אוהבים את זה מאוד עד היום האחרון ופה אבל מתפנקים יותר יוצאים ואוכלים יותר שטויות ?
#8 |
Banned
|
![]() להפך, את הבילויים שלך תשמור לפאתי ברזיל ולטוסיקים שם, בינתיים תנסה לשמור עד כמה שאפשר. אבל אתה נשמע כמו איזה חאפר אז...
|
![]() |
![]() |
#9 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() אין לך הרבה מה לעשות בנידון מאשר, להנות.
בשבילי זה יהייה עינוי לא טייול, אבל אני אקסטרמיסת בנידון, בחיים לא ילך למקום שאין בו מכון כושר.. אבל אתה זה שרצית לצאת לטייול הזה לא..? ככה שאין לך אל מי לבוא בטלונות =)
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() Banb מעניין אותי לדעת איך הגעת למסקנה שאני חאפר ....אתה יכול להיות בטוח שלא אבל אני לא מתכוון לפתח ריב עם איזה ילד מושתן בפורום ואלון אין בעיה אחי אתה צודק כול אחד והבחירות שלו בחיים ואני מצדיע לך על הדרך שבחרת אני גם פוזל מהתפריט מתאמן כול יום נותן את הכול אבל על הטיול הגדול הזה אחרי שנה שאני אזרח אני לא יכול לוותר ולא רוצה לוותר אני יחזור לארץ ויחזור לתת הכול !
#11 |
Banned
|
![]() לא התכוונתי לריב איתך, פשוט מה שאתה אומר נשמע קצת מצחיק...
|
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() אז תצחק נשמה ! להיות מאושר ולצחוק זה הכי בריא עם זה מה שעושה לך את זה תן בראש
#13 |
חבר פעיל
|
![]() וואלה אחי תהנה כמה שאתה רק יכול .. !
|
![]() |
![]() |
#14 |
Banned
עוסק ב:: אימונים אישיים,תוספי תזונה,שמירה,ג'יגולו(בנות בלבד).
חדר כושר: Go Active בת ים
|
![]() אני ישמע אולי חנון בעניי חלק מכם אבל סה"כ מי שיחשוב את זה שידע מראש שהוא על הזין שלי.
אני באמת לא מוצא סיבה הגיונית..לבזבז כסף על טיול בדרום אמריקה,תאילנד או הודו ליסוע לאיזה חצי שנה לקיבינימט ולסמם את עצמך למוות בישביל מה?בשיא הכנות איזה רווח תרוויח מהטיול הזה?חוץ מכמה אקסטות שתבלע לא יהיה לך זכרונות של כייף עד סוף החיים אלה רק פלאשבאק שתקבל ואל תגיד שאתה לא תיקח כי אתה תינסע ואתה תיקח. אמרתי לך תמכור את הכרטיס ותביא לי את הכסף,תודה ![]() ועכשיו ברצינות...לדעתי מקומות ליסוע אליהם ובאמת להנות ולהרוויח מהטיול אפילו דבר או 2 שיכולים לשנות את החיים שלכם זה לדעתי לאירופה,אוסטרליה,קנדה וארצות הברית ויפן,כל השאר?מדינות מוסלמיות אם שינאה שבתור תייר מישראל אין לך מה לחפש שם! או מדינות מלאות בסמים וג'יפה כמו דרום אמריקה,אפריקה,הודו ותאילנד?ביזבוז! נערך לאחרונה על ידי Pro_XXL_Universe, 02-04-09 בשעה 16:18. |
![]() |
![]() |
#15 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
פשוט בן אדם שבא בגישה כזו שאימונים וחדר כושר זה כל החיים שלו ואין דברים מעבר זה מעציב אותי.. |
|
![]() |
![]() |
#18 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
הרבה אנשים יסכימו איתי גם מיקצוענים , אני זוכר שאחד המיתחרים אמר את זה בפירוש שמי(לא מיקצוען) שחיי חיים כאלה מענה את עצמו בשביל כלום..ואני רוצה להדגיש שאפשר להיתאמן כמו שצריך ,לאכול כמו שצריך ולישמור על הגוף השרירי והחטוב,אבל לא לצאת לאיזה טיול ביגלל שאין שם חדר כושר זה טירוף באמת מאורר רחמים(לאדם ממוצא ,לא מדבר על מיקצוענים) נערך לאחרונה על ידי jackson%%, 02-04-09 בשעה 16:53. |
|
![]() |
![]() |
#19 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ואני מרחם עליך שאתה עוד אחד מני רבים, כמו כולם, לעומתי שיש לי משהו מיוחד.
![]() |
#20 |
Banned
|
![]() הגישה האמת הייתה שאימונים וחדר כושר זה לא כל מה שהוא או כל משתמש אחר פה בפורום שרציני באימונים ובתזונה, זה פשוט דבר שאי אפשר לותר עליו...אימון בחדר כושר זה שעה וחצי גג ביום,יש עוד לפחות 10 11 שעות לעשות בהם דברים אחרים,אבל על השעה וחצי הזאת לא מוותרים.
נערך לאחרונה על ידי Pro_XXL_Universe, 02-04-09 בשעה 16:56. |
![]() |