|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אז התחלתי להתאמן AB שהחלוקה היא
A- חזה יד קדמית וכתפיים B- גב רגליים ויד אחורית בטן אני מכניס מתי שיש חשק... אני מתאמן שבוע axbaxxx שבוע bxbaxxx ולפעמים עושה אימון בבית ימי שישי. מתאמן כבר כחודשיים ויש תוצאות יפות בעיקר בזרועות. הצלחתי להרים את המשקל שלי מ54 ל 60 בחצי שנה. אני מרגיש שהחזה שלי קצת בפיגור הצדדים טיפה מנופחים אבל אמצע החזה טיפה שטוח אני רוצה להרים את החזה ולתת לו יותר נפח במרכז החזה. התרגילים שאני עובד איתם הם: לחיצת חזה 4X10 לחיצה בשיפוע- 3X10 ופרפר/דאמבלים- 2-3X10 אשמח לכמה טיפים לגבי החלוקה של האימונים , ולגבי שיפור החזה. נ.ב סתם שאלה.. על איזה שרירים התרגיל מקבילים עובד? והאם הוא חשוב מאוד? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
כללי:: אורי
עוסק ב:: חייל ב8200
חדר כושר: אוניברסיטת תל אביב
|
![]() מקבילים צר על יד אחורית בעיקר, ורחב על חזה בעיקר. שניהם ישלבו את שניהם וגם את הכתפיים בתור מייצבים ועוד.
אתה יכול לנסות תרגיל נחמד שזה פרפר בקאבלים מלמטה. בעיקרון אתה עובד בסדר, נראה לי פשוט תנסה להחליף את איך שאתה עושה פרפר, אולי במה שהצעתי. (לא מצאתי אילוסטרציה, זה פרפר בקאבלים שבא מלמטה).
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() אחלה תודה גבר אני מאמין שקצת סבלנות ומשקלי עבודה גבוהים ולהוסיף עוד סט או שניים לחזה יעשו את העבודה.
אבל מה לגבי אמצע החזה? כמו שאמרתי הצדדים (החלק שקרוב לכתף) יש בהם נפח אבל כשמתקרבים לאמצע החזה המקום שטוח יחסית ובנגיעה מרגישים את העצם. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
כללי:: אורי
עוסק ב:: חייל ב8200
חדר כושר: אוניברסיטת תל אביב
|
![]() בגלל זה הצעתי לך תתרגיל הזה.
אגב, להוסיף סטים לאו דווקא יתרום.
![]() |
#5 |
Banned
|
![]() תוריד תרגיל 2תרגילים ב ab מספיק לחזה
תעשה בנץ 3x6 ובנץ עליון 3x8 וזה מספיק עבודה על החזה תעלה את הבנץ שלך ביזה 10ק"ג ותראה איך החזה גודל יופי. |
![]() |
![]() |