|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() בעבר הייתי מתאמן מסה חזק ולא היה חשוב לי מחיטוב אם כי נשארתי חטוב(11-12% שומן לערך), כיום אני חייל ואני רץ הרבה 5 פעמים בשבוע בין 7-14 ק"מ בתוצאה מכך התחטבתי יותר(אחוז שומן נמוך במיוחד) וכמובן שירדתי במסת שריר בצורה די משמעותית.
זה קצת רקע. שאלתי היא, איך אני ממשיך לרוץ למרחקים כאלו ובתדירות כזו ובכך שומר על החיטוב שבניתי לעצמי ובנוסף רוצה לעלות במסה? גם אם זה בצורה איטית ונקיה מאוד. מה התוכנית שאני צריך לעשות והכי חשוב תזונה שתתאים לתוכנית זו. תודה לעוזרים. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר מתחיל
כללי:: מתאמן תקופה קצרה בחד"כ לפני כן הייתי מתאמן אימונים ביתיים לא מקצועיים
עוסק ב:: תהיה ;)
חדר כושר: וויז'ן
|
![]() קודם כל תבדוק מה ההוצאה הקלורית הבסיסית שלך ביממה במנוחה
תכפיל בנגיד 1.2 ותבדוק כמה קלוריות אתה שורף בריצות,תאכל כדי להשלים את הקלוריות שאתה שורף גם באימוני כוח וגם בריצה לזה תוסיף עוד כ500 קלוריות ביום ע"מ שהגוף יוכל לבנות את השרירים |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() אי אפשר לחטב ולעלות במסה ביחד אחי !!
אתה יכול לעשות את הריצות ופשוט להשלים את כל הקלוריות |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
כללי:: שרירי וצנוע
חדר כושר: ספרינט
|
![]() אם 5 פעמים ריצות בשבוע זה יכול קצת להקשות על עניין המסה.והכי חשוב זה התזונה כי אם תאכל מעט ותרוץ הרבה ההפך יקרה
![]() |
#5 |
fucking super human שחקן פעיל בליגת הפוטבול הישראלית
עוסק ב:: יועץ כושר
חדר כושר: גו אקטיב ת"א
|
![]() אפשר להעלות במאסה נקייה יחסית......הבעיה היא שהיא תהיה ממש איטית
מאמן כושר מוסמך מטעם ביה"ס להכשרות שיאים באוניברסיטת ת"א You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do! ![]() |
![]() |
![]() |