|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() 4 הרוגים בפיגוע באילת בשכונת איזידור פיגוע בוצע ע"י מחבל מתאבד...
לא נמאס להם בני זונ...
![]() |
#2 |
Banned
|
![]() בע עד שהיה כל כך הרבה זמן שקט
:\ |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() * 3 הרוגים...
ההרוג הנוסף זה המחבל המתאבד, הוא לא נחשב!!! ואחרי המון זמן של שקט, בא הפיגוע הזה, כמה כואב וחבל...
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() כואב מאוד ועצוב.
כן "המון זמן" של שקט אחרי מלחמת לבנון השנייה. אבל יש לציין שפיגוע הזה הוא של חללי אל אקצה ולא של החיזבללה |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() יהי זכרון הקורבנות ברוך
מוות לערבים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() רק מראה שהם יכולים להגיע לכל מקום בארץ...
אילת נחשבה לעיר יחסית בטוחה מפני פיגועים...לא זכור לי בכלל שהיה שם בעבר פיגוע. אילת זאת עיר התיירות מס' 1 בארץ...מספיק עוד פיגוע אחד אפילו שם בקרבת הקיץ, אפשר להגיד ביי ביי לתיירים.
![]() |
#7 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
כללי:: עד מתי?
עוסק ב:: טכנאי תקשורת
חדר כושר: קאנטרי באר שבע
|
![]() בני ז**** , שימשיכו להרוג אחד את השני ברצועה .
סתם עשו את זה כדי להתמלא גאווה לאומית משלהם לרגע ולשכוח ממלחמת האזרחים שהולכת אצלם. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Banned
|
![]() מישהו יכול להביא את הכתבה לפה?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
מזה איך הם מצליחים להגיע מזה צריך להיות?!! צריך להעמיד שומרים בכל חור של הכפרים שהם באים מהם ומי שיוצא שפשוט ירו בו בלי לשאול שאלות מאיזו קוף אמריקאי שמנהל את האו"ם |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
הבעיה בפלסטינאים שהם לא ערבים רגילים, הם תת אדם, אי אפשר לדבר איתם, אי אפשר לחתום איתם על הסכמים, או לפעול בצורה שפועלים אם אוייב שהוא בן אדם.למה תת אדם? כי הם רוצחים אחד את השני במלחמות כל הזמן, הם מכירים מילה אחת,אנרכיה.לא פלא שאף אחת ממדינות ערב לא מוכנה לקבל אותם ולהכניס אותם, גם הערבים מסכימים שהם עם מלוכלך ונחות. אי אפשר להכליל באותה התחייסות מדינות כמו ירדן ומצרים למשל, עם הפלסטינאים. עם מדינות אפשר להגיע להסכמים מסויימים או לנהל דיונים, עם תת אדם אי אפשר, אין להם את היכולת לכך, מתנהגים כמו חיות פרא בכלוב. הם אפילו לא מצליחים להוכיח לשאר העולם שהם יכולים לחיות יחד. היתה אתמול כתבה על כך שיש יותר הרוגים בשנה האחרונה ברשות הפלסטינטית "ממלחמות אחים" מאשר הרוגים על ידי צה"ל. מזכיר את אפריקה. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
מנהל ראשי
|
![]() הנה הכתבה:
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3358163,00.html " גורם בכיר באחד הארגונים הפלסטיניים אמר ל-ynet כי הפיגוע באילת הוא פעולה משולבת של שני ארגונים: פלוגות אל קודס של הג'יהאד האיסלאמי, וחוליות צבא המאמינים, השייכות לגדודי חללי אל-אקצה של הפתח. במערכת הביטחון הצטברו עוד שבע התרעות "חמות" על פיגועים, והמשטרה הגבירה את הכוננות בכל רחבי הארץ. גם במד"א הועלתה רמת הכוננות לדרגה ג' - הגבוהה ביותר." |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#13 |
חבר פעיל
עוסק ב:: מדריך חדר כושר ממכללת "גבעת וושינגטון"
|
![]() מעניין מה הממשלה תעשה עכשיו.......בטח תישאר אדישה כמו עד עכשיו!
שיכנסו באימאימא שלהם!!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() פשוט בני זונות.
אני בביה"ס מדבר עם חברים וזה פתאום אני שומע חברים אחרים שלי מדברים על פיגוע הייתי בטוח פיגוע בצפון אחרי כמה זמן אחת הידידות שלי מפעילה לראשונה בחייה את אופציית הדור שלישי שטמונה בפלאפון שלה לשם הפעלת החדשות ומתברר שהפיגוע היה במרחק חצי קילומטר-קילומטר מהביה"ס שלי.
![]() |
#15 |
חבר פעיל
|
![]() בני זונות .......
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
מנהל ראשי
|
![]() הפלסטינים: "הזהרנו שהסבלנות פוקעת"
הארגונים הפלסטיניים מברכים על הפיגוע וטוענים: זו תגובה טבעית לפשעי צה"ל בגדה ולהפרות הרגיעה מצד ישראל. הם חשבו שהשקט הוא הישג שלהם - אבל הזהרנו שהסבלנות פוקעת http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3358226,00.html |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() סעמק דווקא באילת??
עכשיו התיירות תקרוס עוד יותר!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
מושעה
כללי:: אחלה גבר
עוסק ב:: עורך דין
|
![]() חבל חבל..