|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
עוסק ב:: חדר כושר
חדר כושר: Holmes Place, דיזינגוף סנטר, תל אביב
|
![]() יש לי בעיה, שהגינסים, ששוכבים לי בארון קטנים עלי באזור של הירכיים, כי הרגליים שלי גדלו.
עכשיו אני מחפש לקנות ג'ינס, הבעיה היא שאתה קונה ג'ינס, הוא בסדר במותניים, אבל קטן באזור של הרגליים, למשל דיזל וכל אלה לא יכול לקנות. השאלה היא האם לחפש דיזל שיעלה על הרגליים אבל לא יחמיא לגוף? חשוב, שהג'ינס ישב טוב. אשמח לקבל תשובות מאנשים עם רגליים גדולות. איזה ג'ינסים אתם קונים? איזה חברות? כל מידע יעזור לי: חו"ל?, איזה חברה? מידה שאתם לובשים? אני מידה 46 |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() אני לא קונה ג'ינסים כרגע, במיוחד לא של דיזל...
אבל הלכתי לפקטורי 54, ומדדתי שם דיזל ב 500 שקל(אחרי הנחה) והוא היה מיוחד לבעלי ירכיים גדולות(אמרתי למוכר שאני מתאמן) וואלה היה לי בן ![]() ![]() ![]() ![]() אחי יש כמה דגמים כאלה אתה פשוט צריך לשאול את המוכרים. אני מחפש ג'ינסים ב100-150 שקל שרחבים באיזור הירכיים כי מי יודע אם אני עוד אגדל או שאני אקטן פתאום...
![]() |
#3 |
חבר פעיל
עוסק ב:: מלזגן
חדר כושר: B YOU
|
![]() לא חייבים דווקא מותגים...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
מר ישראל עד 90 ק"ג ואלוף האלופים של איגוד IFBB לשנת 2014 מר מרכז ומר דרום מקום 1 לשנת 2014
כללי:: סהר לא שחר קיבינימאט!
עוסק ב:: Israelbody+
חדר כושר: Factory אזור
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() היו לי 13 ג'ינסים, עכשיו כולם לא נכנסים לי מעל התאומים.. מאז לא לובש יותר ג'ינסים.. חח אפילו לאירועים אני הולך עם טרנינג
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
וואי איזה דיכאון זה שאין לי ג'ינסים ללבוש... זה המכנס הכי יפה שיש!!! גם בלי קשר מתאים לי ג'ינס.. מה אתם אומרים יגדלו או יקטנו לי הרגליים בחטיבת חי"ר? תאכלס מכל הריצות יש מצב שאני אשמור על הגודל לא?
![]() |
![]() |
#6 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() עוד פוסט שכל אחד רוצה לנפח לעצמו קצת ת'אגו?
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() לי יש בעיה אחרת
חזרתי מארהב לא מזמן והבאתי איתי מזוודה מלאה בחולצות והכל מותגים יקרים. אז החולצות המכופתרות לא נסגרות לי בחזה (הכפתור מתוח כזה וזכור לי שהייתי שם ומדדתי הם היו בסדר) וכל שאר החולצות פשוט קצרות, עולות לי ממש לפופיק, וזה מעניין כי לא זכור לי שהשכמות שלי קפצו 5 ס'מ לגובהה ואני מזמן עברתי את הגיל שגובהים בו חברים שלי כבר באים ומתחילים למדוד ולריב מי יורש אותם
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() אתם יכולים ליקנות ג'ינסים בשקט, פשוט תיקנו מראש מידה אחת יותר וזה יספיק לכם לתקופה.. אנשים יותר גדולים ממכם מיסתובבים עם ג'ינסים..
![]() |
#9 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() תקנו ג'ינס קצר ^^
חחחחחחח |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() ג'ינס קצר הוא מהמתניים ועד לברך...
אם אני לא טועה איפה שהוא באמצע נמצאים הירכיים :d
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() יאלה כל אחד חש ג'י קאטלר.. סתמו ת'פה קצת.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
מנהל ראשי
|
![]() מידה 46 ? אתה תמצא מספיק ג'ינסים, בכל חנות יש, זה לא מידה בעייתית.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() יש לי כמה ג'ינסים שקניתי לא מזמן רחבים כאלו אבל את הצרים יחסית אני כבר לא יכול ללבוש
תעבור לדגמכים הכי טוב
![]() |
#15 |
אזהרה ראשונה - השמצת משתמשים על גבי הפורום
|
![]() תפסיקו לקנות פאקינג סקיני ג'ינס וגינס צמוד שפוגע באיכות הזרע ולא יהיה קטן
מי ישמע כמה חברה פה עוברים את ה90 קילו במאסה...פוסט מיותר
![]() |
#16 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() אל תהייה כוסית מה זה לא יושב עליי טוב בירכיים?
תקנה איזה גינס שיושב טוב מהשוק או משהו מה זה משנה העיקר ג'ינס ולא בעייה למצוא אחד שמתאים.
![]() |
![]() |
#17 |
חבר פעיל
|
![]() אצלי זה קצת אחרת אני 95 קילו עכשיו שזה בערך 3 קילו נוזלים של מאסה ובכללי כל התקופה של האכילה הזו , שום ג'ינס רגיל לא עולה עליי לכן יש לי תמיד 2 זוגות ג'ינס אוף סיזן
![]() ![]() ![]() ![]()