|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
עוסק ב:: ליטוף קירות
חדר כושר: הולמס פלייס גבעת שמואל
|
![]() שלום לכולם,מי שוותיק זוכר אותי הייתי פה קבוע פעם ועכשיו חזרתי...
ובכן חזרתי להתאמן ועכשיו אני בצבא בבסיס של יומיות.איך אני שומר שם על תזונה?ארוחת בוקר בשעה 7,צהריים ב12,ואין ממש מאיפה להביא אוכל(יוגורט,תפוחים וכו'). אז איך החיילים פה באמת מצליחים לשמור על תזונה בצבא כשהמבחר וגם הזמן מוגבל? אשמח לעזרה. ואיך מתגברים על הנישנושים?המשלוחי מנות של החג עושים לי עיניים,וכבר הספקתי לנשנש כמה...אז איך מתגברים ואיך נכנסים למשמעת של בריאות?? תודה רבה!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
כללי:: 179\95
עוסק ב:: עובד כמו פיליפיני
חדר כושר: Pride
|
![]() בשבוע שאני בצבא אין הרבה מה לרכול מביא איתי אורז בשר טונות..מגיע לכמות רצויה של חלבון אוכל הרבה לחם מה נעשה זה מה יש
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
כללי:: עד מתי?
עוסק ב:: טכנאי תקשורת
חדר כושר: קאנטרי באר שבע
|
![]() חחח איפה אתה משרת?
בתכלס לא בעיה להביא לעצמך קוטג'+פחמימות מהבית לארוחת בוקר , לאכול מספיק בשר בארוחת צהריים , ולאכול ארוחת ערב תקינה בערב לפני ו/או אחרי אימון כמובן לא נוח כמו באזרחות אבל בהחלט אפשר להסתדר
![]() |
#4 | |
Fat bastard
|
![]() ציטוט:
![]() יש לך בצבא 3 ארוחות. תנסה לארגן לעצמך עוד מנות חלבון בפריסות באמצע... (קופסאות טונה וכאלה יש בצבא בשפע) או שתתקמבן עם מישהו מהטבחים ותיקח קוטג'ים וכאלה מהמטבח 2. בקשר לחלק הזה של השאלה: תהיה חזק ואל תאכל. זה הכל |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() כשאני אתגייס אני ינסה לארגן משהו שאני יבוא כל יום הביתה עוד ב1 בצהריים ככה אני גם יוכל לעבוד להתאמן ולאכול נכון .
![]() |
#6 |
חבר פעיל
עוסק ב:: ליטוף קירות
חדר כושר: הולמס פלייס גבעת שמואל
|
![]() |
![]() |
![]() |