|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
אזהרה ראשונה - פרסום אתרים מתחרים על גבי הפורום
|
![]() יש אבקה אחת(לא אגיד את שמה) שמכילה 22 גרם חלבון ו8 גרם bcaa למנה
ויש את האבקה השניה שמכילה 24 גרם חלבון ו5.7 bcaa למנה האבקה השניה היא איכותית יותר אבל גם הראשונהה איכותית מאוד,מה עדיף לי לקנות (לא הזכרתי את השמות בכוונה ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() מה שיותר טעים, מה שיותר אמין. ההבדלים בערכים לא קריטיים בכלל.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() אני הייתי הולך על הראשון, אבל תלוי גם כמה שומן ופחמימה יש במנה? (גם שם של החברה אומר משהו על האיכות...)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() כמה סוכרים ,שומן,שומן רווי ,פחממות יש בהם?
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() אז ההתלבטות היא בעצם בין ווי מטריקס לאופטימום גולד? במחירים בארץ עדיף ללכת על אופטימום, המנות הגשה של i-s-s- יותר גדולות ואתה מקבל פחות חלבון לדלי ולמנת הגשה מאופטימום. אם אתה יכול להשיג מטריקס בפחות מ300 שקל זה יצא לך משתלם
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() אתה חושב שאם לא תגיד את השמות אז תטעה אנשים או תגרום להם להתעלם מהשם של המוצר...?
השם חשוב ! לא סתתם יגידו לך לקנות optimum, זו איכות ! זה שונה מאיזה חרא אחר שאתה יכול לקנות עם 30 גרם חלבון, 0 פחמימה ושומן, ראבאק לך תדע אם זה אמיתי ומה שמו שם... הבחירה תלויה בעוד הרבה דברים, כמו : מטרה שלך החברה מחיר כמות טעם איכות אי אפשר סתם לקנות רק בגלל שבאחד יש יותר חלבון...
![]() |
#7 |
מנהל ראשי
|
![]() קיימים פרמטרים נוספים שצריך לדעת על מנת לענות על התשובה באופן נכון יותר כמו: אחוז חלבון, החברה שמייצרת את המוצר, כמות שומן במנה, כמות סוכר במנה וכו'
בכל מקרה אם אחד מהם זה אופטימום, אז ללא ספק תבחר באבקה הזו אני לא אכנס לסיבות למה לא חסרים פוסטים והודעות שרק משבחים את המוצר הזה אתה מוזמן להריץ חיפוש ולבדוק אחרי הכל היא בין האבקות ואפילו אפשר להגיד ההכי נמכרת בארצות הברית ב4 שנים האחרונות.