|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אני לא מאמין שזה דף הבית שלי מישהו מוכן להביא לי אתר חדשות אויקיטבי ולא תחרא של וואלה
http://news.walla.co.il/?w=//1047530 אתר מעפן לגמרי |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() ואיינט.
www.ynet.co.il |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() אבל זאת באמת הצעת חוק מטופשת. מה זה 96 שעות? זה לא מספיק זמן.
מילא חודש-חודשיים...
![]() |
#4 |
חבר ותיק
כללי:: אני אואב תרד
עוסק ב:: סוחר תרד.
|
![]() הנה הסיבה למה אם אני כבר טורח להכנס לזבל הזה של הפורטלים בארץ זה ויינט
שגם הם שמאלאנים אבל מתונים וימניים לפעמים נענע = אתר של אתאיסטים פסואדו אינטלקטואלים וערבים ותמצאו לא קצת כתבות שפשוט כמו שאני אומר את זה משוות את דת היהדות לנאצים ולא אחת או שתיים ו ואללה = עם הסקרים המפגרים שלהם שבמקרה של קצב נתנו רק 3 אפשרויות נגדו וזה המקרה אחרון כי כל סקר הם עושים את זה. והכי גרוע במחלקת נוער שלהם יש מלא בנת שסתם לקחו אותם מהרחוב נתנו להן אגו והן עושות ממשתמטים גיבורים ומהשאר אידיוטים או משהו ויוצאות לכאורה חכמות כי להן יש את המילה האחרונה במדור "טוקבקים לטוקבקים" שלהם או משהו והן בוחרות את מה שבא להם וקל לענות וגם עושים פילטר עצבני לתגובות nrg - אני לא רגיל אליו אבל הוא הרבה יותר ימני מכל הפורטלים האחרים רק שהוא כבד ולא מעניין ynet עם השנאה שלהם לדתיים עושים כל שבוע כתבת הסתה ולא כותבים על כל מה שחשוב כמו כן יש להם את המנטה המפגר הזה שזה כמו השמאלאנים של פיתוח הגוף ככה שאני מתרחק מפורטלים בדרך כלל כי יש שמה יותר מידי אנשים מפגרים וגם ימניים יכולים להיות לא כ"כ חכמים שלא תבינו אותי לא נכון
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
עוסק ב:: לעשות כסף באינטרנט - הכנסה פסיבית
|
![]() ציטוט:
זאת הסיבה שהרבה מקרי אונס מתגלים רק אחרי כמה שנים כי מי שנפגע מדחיק את זה או פחד לגלות. מי שחושב שצריך לחקוק חוק של הגבלת זמן של פחות מ-7 שנים על הגשת תלונה על אונס, הוא פשוט לא מבין ואין לו מושג על מה הוא מדבר. אם היו אונסים אותך היית מבין כמה שזה קשה.
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר ותיק
|
![]() ציטוט:
הביאו פה נושא של מאפיונרים שלפני שנה פיצצו איזה מקום צעיבורי בראשון רק בשביל להרוג מישהו נראה לך שחסרות נשים שאם מישהו מפריע להן הן לא ישחקו בקלף הזה את אחד מהחברים שלי חקרו על אונס שבת זונה אחת האשימה אותו אבל היה לה חור בסיפור (לא רוצה להכנס לפרטים כי זה לא אתר פורנו) ועשו בדיקות והתברר שהיא שיקרה ( לא פוליגרף) ושיחררו אותו אחרי איזה 20 שעות ופתחו לה תיק "ראשון" (תיק ראשון של נוער כמעט ולא נחשב) אז שאחת שיותר חכמה תספר למשטרה משהו בלי חורים אותו בן אדם היה יושב בבית כלא לנוער עכשיו בלי סיבה רק כי איזה ז*נה שתוייה אחת התעצבנה עליו
![]() |
![]() |
#7 |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() יש להעניש אנשים שמאשימים חפים מפשע באותו אופן שהאשימו אותם בתנ"ך.
העונש של עדים מזימים היה להענש בעונש שהיו מביאים לנאשם אילו היה נמצא אשם.
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
הם צודקים בכל מילה. אולי הם טועים כשהם מביעים את דעתם בתוך הידיעות אבל ת'כלס בידיעה הזאת ספיציפית אני מסכים איתם בכל מילה. לא מספיק שבחורה נאנסה? היא גם צריכה לתפוס את עצמה בידיים תוך ארבעה ימים אחרת האונס כאילו לא היה ולא נברא? זה מטורף רק לחשוב על זה.
![]() |
![]() |
#9 | |
חבר ותיק
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#10 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
הח"כ כנסת המטומטם הזה רוצה לחוקק חוק אידיוטי וחסר התחשבות בנפגעי אונס. זאת הבעיה בידיעה.
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
גיל:: אמממ תחומי העניין שלי הם:בודיבילדינג, בודיבילדינג, בודיבילדינג, ועוד קצת בודיבילדינג. וגם פוואר ליפט
|
![]() - אין קשר לשמאלני או לא, ממש לא קשור, החוק הוא לא שמאלני או ימיני בכלל לא עוסק בזה
- חוק חכם מאוד ונכון מאוד, הרבה בנות חושבות שאפשר לזהות את האנס אם אחרי שלוש שנים הם יתלוננו, כרגע רק העדות שלה היא ההוכחה היחידה לאונס, אך בפרק זמן של 96 שעות יש אפשרות לזהות את האנס על פי בדיקות Dna וכו'. -אין קשר לדעה של וואלה, זאת כתבה סובייקטיבית שאחת הכתבות כתבה שם, זה לא "מבזק" חדשות או כתבתה אוביקטיבית אלא מעין "טור" שבה מישהי כותבת את דעותיה על מקרה שארע השבוע. -קצב לך הביתה!! ברגע שהגישו נגדך תלונה שיקירית או אמיתית היית צריך להשעות את עצמך מיד!! לא יתכן נשיא אשר יש חשד נגדו בגין מעשה פלילי מסוג זה (תקיפה ואינוס, אותו הדבר בעצם) |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
כי כמו שאמר ליאו הבאתי תכתבה הזאת כדי להראות כמה הם לא אויבטוים ופוגעים בשמו של אדם בלי ששמעו תצד שלו לא בגלל שאני חושב שהכתבה הזאת היא לא נכונה אבל בהחלט חושב שצריך להגביל את זסמן התלונה לאונס |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אולי הדוגמא שהבאתי לא הייתה טובה אבל בתאכלס אם תיקרא תכתבות של וואלה תבין לאיזה צדהם נוטות בבוטות והורסות את כל הפן של הכתבה אם הדעות שהם מכנסים לאמצע הכתבה |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אבל 96 שעות??? זו הגזמה. שנינו לא יכולים לדעת מה עובר במוחה של בחורה שנאנסה... חלק לא מתאוששות לעולם. אז להגביל את התלונה שלהן ל 96 שעות זה ביזיון.
![]() |
![]() |
#15 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
מסכים איתך ב2134124124 אחוז בנושא הזה אחי אי אפשר לדעת מה בחורה שנאנסה עוברת בזמן הזה וצריך להגביל אבל לא ל96 שעות |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
חבר פעיל
גיל:: אמממ תחומי העניין שלי הם:בודיבילדינג, בודיבילדינג, בודיבילדינג, ועוד קצת בודיבילדינג. וגם פוואר ליפט
|
![]() אני אומר שוב פעם כי אנשים מדלגים על ההודעה שלי, זמן של 96 שעות נועד על מנת שהמשטרה תוכל לטפל בעיניין מיד בעזרת שאריות Dna וכו', אחרי אפילו שבוע כבר אין Dna בגוף הנאנסת ורוב הסיכויים שלא יהיה גם בזירת הפשע, לכן הזמן הזה כל כך חשוב
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
חבר פעיל
עוסק ב:: לעשות כסף באינטרנט - הכנסה פסיבית
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#18 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
למה חשבת קצב התייחס שאמר שהתקשורת נגדו?! הסקרים שהם מזמנים ושואלים את הציבור.....לא נותנים אופציה... וכך האנשים חושבים רגע עם בסקר אין בכלל אופציה שהוא לא אשם אז הוא בטוח אשם!! שטיפת מוח עושים לאנשים והם אוכלים הכל!!!!! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
חבר ותיק
|
![]() אגב רק שתדעו שכל הקטע הזה של " האם באמת כל פעם שבחורה עושה הצגות מה שהיא אומרת נכון"
אז בארץ זה התעורר אחרי קצב , צעד קדימה למי שהאשימה אותו צעד ענקי אחורה לכל השרמוטות שסוחטות אנשים בתלונות.
![]() |
#20 | |
חבר ותיק
|
![]() ציטוט:
ובין היתר הם כולם שמאלאנים סרבנים מופרעים נגד בית ספר ממוסחרים מפרסמים תמונות של שרמוטות כנערת השבוע או משהו כזה ( יותר נכון בנות בפוזה של :):):):):):) לך תדע אם הן כן או לא בכל זאת רובן מכוערות רצח עם בגדים טובים +-) נתנו את הפירסום למיקל לואיס הזה שגם סרבן אז כבר באו אנשים שהזכירו את זה והם בחיים לא לוקחות את התגובות שאין בהן אותיות אחרונות כאלה"הההה" או !!!! ויותר מ 5 ש/ורות כי זה יותר מידי קשה להן לקטול על זה שהוא סירב על בעיות לב ולכאורה "ספורטאי" וכל זה וגם עשו לו פוזות כמו לא יודע מה מזה כל הפרסום שלו מה עוד הם גם בעד כל הכאילו עבריינים האלה של הבית ספר והומואים כאילו הם רמה מעל כולם כי הם איזה סוג של גירלי בויז קיצר יצא מבולגן אם היו משלמים לי על זה איזה משכורת מינימום או אפילו פחות לשעה הייתי כותב מאמר שלם למה ואללה אתר מפגר ( אבל גם למה הוא לא כ"כ רע)
![]() |