|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
עוסק ב:: מדריך כושר קרבי
חדר כושר: Drive
|
![]() מישהו יודע איפה אני יכול להשיג פוסטרים של בודי בילדרים ???@!
אני ממש אשמח אם תוכלו לקשר אותי אם אדם שמיבא פוסטרים, חולצות אימונים, מכנסיים וכ'ו
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() אתה רוצה להשים פוסטר של מישהו בחוטיני בחדר שלך o.O
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() כן ^^
חוצמזה שיש המון פוסטרים אחרים, כשמצלמים לפוסטר או כל פוטושוטינג אחר בדרך כלל זה עם שורטס ולא תחתונים ולעיתים גם עם מכנס ארוך. לי יש שני פוסטרים בחדר (שהייה לי ממש קשה להשיג) ובאף אחד לא רואים גבר בתחתונים... אחד מהם זה פוסטר של רוני רוקל, חתום, שנשלח אליי. והשני של מרקוס רול פוסטר מצוייר כזה שהוא עושה סקוואט עם איזה 1000 קילו משהו יפה ביותר.. בקיצור אני בספק אם תמצא פוסטרים בארץ, תחפש באתרים בחו"ל וגם שם יהייה לך קשה למצוא.
![]() |
![]() |
#4 |
כללי:: אורי
עוסק ב:: חייל ב8200
חדר כושר: אוניברסיטת תל אביב
|
![]() חפש באיביי.
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() יש לי 3פוסטרים של רוני.
אני מביא איזה שהו צלם תמונה שאני רוצה והוא עושה לי את זה פוסטר. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
מנהל מקצועי - פיתוח גוף תחרותי
כללי:: אביב עומר
גיל:: מר ישראל 2013 ibff, מקום 3 מר יוניברס 2015 ibff, מקום 5 לונדון פרו 2018 בקטגוריית משקל בינוני ifbb
עוסק ב:: כתב עיתונות. כמו סופרמן
|
![]() בכל מגזין של "פלקס" יש פוסטר, אני יודע כי אלכס קונה כאלה ברוסית (!), לדעתי בכל חנות ספרים או עיתונים אתה יכול להשיג את הגרסה באנגלית. (אלכס היה נוסע מטבריה לחיפה להביא חוברת מתורגמת לרוסית)
אם לא מצאת, הכי טוב שתשאל את עלוש איפה קונים חוברת של פלקס, הוא בטוח ידע.
מי שלא עבר חיטוב לתחרות - לא יכול להבין באמת מה זה באדיבילדינג מקצועי ההבדל בין ספורטאי מתחרה(בכל רמה) לבין חובבן(בכל רמה) זה כמו ההבדל בין עזה לתל אביב: אין מקום להשוות כל עוד שלא עלית לבמה, לפחות פעם אחת, לא עשית דבר וחצי דבר בספורט הזה אני מעריך כל מתאמן, אני מעריך יותר את מי שמתמיד ומתקדם, אני מעריך הכי הרבה את מי שמעז- ומתחרה ![]() סגן מר ישראל עד 82 קילו 2011, מר הצפון 2005 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2006 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2010 |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() מאיזה איזור הוא וכמה זה עולה?
![]() |
#8 | |
|
![]() ציטוט:
לא בכל מגזין פלקס יש פוסט, יש לי יותר מעשר מגזינים בבית שאין בהם פוסטרים..
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
|
![]() ציטוט:
יש אתרים שאתה שולח להם תמונה והם עושים מזה פוסטר ושולחים לך את זה לבית ברגע שהעברת סכום סמלי של כעשר דולר לחשבון הבנק שלהם........ 150 שקל עלק.. גנב אותך. עוד אפשרות זה ללכת לחנות צילום עם usb או כרטיס כלשהו ולהדפיס את התמונה לגודל המתאים, גם זה לא יתקרב ל- 150 שקל..........
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() אבל מה שאני אומר לך עושים לך גם מיסגרת לפוסטר, בלי מסגרת זה עולה בהרבה יותר זול.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() יש אחלה פוסטרים באתר של אנימל להזמנה , משהו הארדקור נחמד מאוד , היה לי פעם פוסטר של קולמן בחוטיני אבל לא העזתי לשים עקב שאלות שהיו עולות לאחר זמן מה .