|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() כשאוכל מתכווץ מחום יורד הערך הקלורי של אותו מאכל?
לדוגמא: בא לי לאכול לחמניה והיא הייתה בפריזר. אז אני מחמם אותה במיקרו והיא כזה מתכווצת ומצ'תקמטת*. האם ערכה הקלורי לא נישאר כפי שהוא? ![]() או אולי הוא לא מאבד מערכו הקלורי. אני יודע שזה נישמע קצת קיטצ'י ואידיוטי . אשמח לקבל תשובה מוסברת ומונסחת היטב.
__________________
![]() |
![]() |
![]() |